Av STEINAR SÆTHER

Det var en fin måte å ta landslagspause på! LutonTownFC2009.png2-1 borte på Hillsborough er ikke alle forunt, den skalpen henger temmelig høyt. Det beste av alt er at den var fortjent kampen sett under ett. Plutselig er vi altså blitt et lag å regne med også på bortebane - våre djupeste tanker går til Mark Warburton og hans trenerstab!

Nå får vi besøk av Luton Town - som ikke er et lag fra London, bare for å ta livet av den myten en gang for alle. Men på besøk kommer de! Før vi sparker i gang 7. serierunde ligger de på 15. plass med 2-1-3, altså akkurat motsatte tall av oss på den fine 8. plassen. Begge lag har lik form med to seiere på rad før pausa - det vil si, Luton Town vant også 3-0 borte over Cardiff i ligacupen mellom de to serieseirene. Vi fant ut at vi skulle tape for Portsmouth samme dag, dessverre.

Manager Graeme Jones er ung i bransjen, dette er hans første jobb som manager, en jobb han fikk så seint som i mai i år. Han har noen spennende spillere i gruppa si, kroaten i målet Steven Sluga er en av dem. Andre å nevne er Pearson, Bradley og eks`en vår i forsvaret, Cranie. Framover finner vi Tunnicliffe, Cornick, Shinnie og Collins. LuaLua er også Luton-spiller, men han må overbevise meg om talenter han ikke viste oss

Begge lag ser ut til å ha fått landslagsspillerne tilbake like hele som når de dro. Litt uvisshet rundt Cameron hos oss, kanskje får Wallace spilletid for første gang, mens Shopido nok må vente litt til. Cranie kan være tilbake eter kneskade for de besøkende. 

Det er faktisk 12 år siden forrige møte mellom lagene. Sånn passelig interessant er det å vite at vi leder 8-7-0 på lagenes oppgjør på tidligere Loftus Road under årene 187-2007. Som sagt to seiere på rad for Luton, og da er det greit å videre vite at gjestene ikke siden 1996 har vunnet tre seriekamper på rad. Altså stabilt ustabile! 

Skal en tøre å tru på noe i denne kampen, de andre kampene har vært bom-fille-bom! Men jeg satser på 2-1 og en fornøyd skare hjemmefans!