Av STIAN KARLSEN

Midtstopper Grant Hall ble kåret av supporterne til "Årets spiller". Dette er nok den prisen som henger høyest av disse, og velfortjent til Hall so har hatt en imponerende førstesesong i QPR etter overgagnen fra Tottenham i fjor sommer. 

Tjaronn Chery fikk to priser. Prisen som spillernes "Årets Spiller" (Ray Jones-prisen) og barnas "Årets spiller" (Junior Hoops-prisen). Chery har hatt en sesong med opp og nedturer, men nederlenderen ender likevel opp med 10 mål. Vi ser glimtvis det store potensiale, og offensivt er han viktig for QPR. 

Darnell Furlong fikk prisen som "Årets unge spiller" stemt frem av supporterne. (Daphne Biggs-prisen), mens årets supporter, stemt frem av supporterne selv, gikk til Alan Barnes med soleklar margin. Alan har vært QPR-supporter hele sitt liv og ble stygt skadet da han ble påkjørt på vei til bortekampen mot Nottingham Forest tidligere i sesongen. Han var heldig som overlevde, men er allerede tilbake i manesjen og støtter sitt QPR. 

ChrQ5FAUoAArSLk.jpg

 

 Junior Hoilett fikk æren av å stikke av med prisen for årets scoring (Kiyan Prince - Goal of the season) etter denne stjernetreffen til 1-0 mot Brentford i Mars:

Vi gratulerer alle vinnerne!
 

U R´sss