Av STEINAR SÆTHER

Så herlig å bomme med tipset når det reelt sett går din vei - som det gjorde mot ulvene lørdag! 1-2 blei 2-1 og alle rangers at heart gleder seg over ulveskinnene som henger på veggen som suvenirer. Vi viser styrke og karakter kampen gjennom, og prestasjonene rundt begge målene våre er gode. Vi fornekter oss altså ikke, vi er best mot de beste!

Fordi ulvene tapte for oss tar vi mot en ny serieleder i kveld, Gary Wilder og hans Sheffield United. En ganske stor overraskelse ettersom de og "sambyingene" Wednesday blei, i hvert fall hos meg, funnet like middels gode ved sesongstart. 4 tap på 14 kamper høres ikke ut som serielederskap, men sånn er det når laget har prestert 10 seiere av 10 mulige på de andre kampene. Avstanden nedover er forstås ikke stor. Hjemme på Bramall Lane er de nesten utilnærmelige med 6-0-1 og 10-3, hvorav tapet kom mot Norwich for halvannen måned siden 0-1. Borte har de mer moderate 4-0-3 og 10-9. Her har de ugjestfrie vært Nottingham seinest for en måned siden, og før det Middlesbrough og Cardiff helt i starten. 

Manager Wilder har foreløpig gjort en bunnsolid jobb med LAGET, for om en deler opp spiller for spiller fins det ikke mye gull. Litt sølv og bronse kanskje, men også presumptivt gråstein  - som skinner som greis akkurat nå. Blades-laget har en god sisteskanse i Blackman, foran der spiller flere over evne: Stevens, Basham, O`Connell samt Wright og Freeman. Midtbanen innehar spillere som Fleck, Coutts og Duffy mens de mest faste framme er vår gamle spiss Leon Clarke, som har skårt på alle nivå etter avgangen fra oss 2011, og Billy Sharp, som dere sikkert husker andre steder fra. Disse to har faktisk levert 10 seriemål til sammen!

Statistikken sier at vi har et ålreit grep på the Blades, vi har ikke tapt i serien på Loftus Road siden 2004, men de har slått oss i ligacupen etterpå - hvem har ikke det? Ellers er det ikke så spennende tall å vise til. 

Wilder slipper å gå vill over antall fraværende spillere, kun èn er suspendert, og 2 mann er langtiddskadde. Lynch fikk sitt kort nr. 5 lørdag og plutselig har vi ei hel forsvarsrekke ute igjen. Men de har ikke vært veldig dårlige disse erstatterne våre. Og det kan bli en skikkelig batalje i kveld, sier Holloway - med andre uttrykk på lager! Blades tar vissnok ikke fanger.

I Holloway sin kamp nummer 300 håper vi sjølsagt på seier igjen. Og jeg trur vi har en sjanse om vi er pålogga fra start av. Halvhjerta er lik tap! Men jeg trur aller mest på en ny U 1-1 eller 2-2.

God kamp, ladies and gentlemen!