Harry Redknapp´s retur til engelsk toppfotball skjedde på dramatisk vis, forklarte den meritterte manageren under pressekonferansen på Harlington treningsfelt.

- Fredag hadde jeg mer eller mindre bestemt meg for å signere for Ukraina. De har et godt landslag med en rekke unge spillere med stort potensial. Men da QPR kom inn i bildet, følte jeg at det er i Premier League jeg hører hjemme. Da ble det slik, sa Redknapp mellom slurkene med varm te.

Vil snu skuta
Et betydelig antall pressefolk fulgte seansen, som naturlig nok dreide seg om hvordan vår nye manager skal snu et synkende skip.

- Dette kommer til å bli tøft. Men det handler om at spillerne jobber beinhardt, med og uten ball.
Jeg så på Barcelona i går kveld. I angrep hadde de hele tiden fem-seks forskjellige kombinasjoner, noe som er særdeles vanskelig å forsvare seg mot. Denne typen fotball krever at alle jobber for hverandre, og uten en slik holdning har vi ikke muligheter til å berge plassen i Premier League. Spillerne på dette QPR-laget har selv satt seg i denne posisjonen, de vil også ha ansvaret for å komme seg ut av den.

- Jeg akter ikke å satse på spillere som står med hendene på hofta og slår ut med hendene når de mister ballen. La det være klart.

Beundring
Redknapp avslørte samtidig sin beundring for QPRs eiere.

- Folkene som eier denne klubben er fantastiske mennesker. Dette er hyggelige folk som ikke fortjener å være der de er. De har brukt masse penger og lagt ned enorme arbeidsmengder i å bygge opp denne klubben igjen. De fortjener suksess, noe jeg mer enn gjerne vil bidra med.

Beckham
De siste dagene har det gått et rykte om at David Beckham kan være aktuell for QPR. Noe Redknapp kommenterte slik:

- Jeg fikk en veldig hyggelig sms fra ham i går. Det er den eneste kontakten som har vært mellom oss.
Jeg har ikke diskutert nye spillere med styrelederen. Fram mot januarvinduet skal vi sikre så mange poeng som mulig, noe vi skal gjøre med den spillergruppen som allerede er her.

Kevin Bond og Joe Jordan
For øyeblikket er QPR i forhandlinger med Redknapp´s tidligere assistenter, Kevin Bond og Joe Jordan.

- Philip Beard (QPRs direktør) jobber med saken, og det ser ut som om tingene faller på plass, sier Redknapp.

Redknapp har signert en kontrakt på 2 1/2 år med QPR, en avtale som ifølge The Telegraph er verdt rundt 70 millioner norske kroner.