Scott Parker er det foreløpig siste navnet som er linket til QPR. Harry Redknapp hentet selv Parker til Tottenham fra West Ham for over £5 mill. i 2011.

Parker har vært ute med skade siden august. Forrige uke gjennomførte han 90 minutter for reservelaget til Tottenham med godt resultat. Dersom han ikke får tillit av André Villas-Boas så er veien til en gjenforening med Harry Redknapp i QPR høyst sannsynlig, ifølge The Daily Mirror. Blir han Harry sin første spiller inn?

Defoe for god?
I tillegg til Parker har QPR lenge vært linket til Jermaine Defoe. Den overgangen er nok langt verre å få til ettersom Defoe denne høsten virkelig har funnet storformen. Han står med imponerende 9 mål i Premier League denne høsten, og selv dype lommebøker hjelper neppe til å lure ham til W12.

Stopperløsningen?
Michael Dawson er ett annet navn fra Tottenham. Han har den siste tiden fått mye spilletid av Villas-Boas så også denne overgangen kan bli vanskelig. Tottenham har imponert resultatmessig den siste tiden, men defensivt har det vært mer rufsete enn resultatene tilsier.

Vi får alle svarene i løpet av januar-måned.

U R'sss