Av Stian Karlsen

Oguchi Onyewu er midtstopper og er tenkt som backup-spiller for Hill,Onuoha og Dunne. Onyewu er aktuell for USA-troppen til Brasil-VM og trenger sårt spilletid. Det har det ikke blitt mye av de siste årene på amerikaneren. 31-åringen har kun spilt 26 offisielle kamper de siste fem årene for klubber som Milan, Twente, Sporting Lisboa og Malaga. Skader og lite tillit er stikkord.

Slåss med Zlatan
Onyewu er kanskje mest kjent for å ha havnet i kraftig håndgemeng med Zlatan Ibrahimovic på en Milan-trening.
Det lukter litt gambling av hele signeringen, men at vi trenger backup på midtstopperplass er opplest og vedtatt. Spilleren må overbevise for å komme med i VM-troppen til USA-trener Klinsmann, og kanskje Redknapp har gjort en aldri så liten genistrek her?

Er en dumpet Chelsea-spiller en lur signering?
Yossi Benayoun ble frigitt av Chelsea etter forrige sesong. Han hadde begrenset med spilletid i sine tre år på Stamford Bridge, men har bøttevis av erfaring fra Premier League med klubber som West Ham, Liverpool og Arsenal. Midtbanespilleren har trent med sin tidligere klubb Maccabi Haifa etter at han ble klubbløs, og mange var etter ham i sommervinduet. Blant dem var QPR, men den gang krevde den 33-årige israeleren en toårs-kontrakt og det var det ingen som var villige til å gi ham. Kanskje har pipa fått en annen låt nå, men spørsmålet er om vi trenger en "over-the-top" midtbanespiller som er dumpet av Chelsea?
Minnene fra Jose Bosingwa sitt opphold på Loftus Road sitter fremdeles sterkt i minnet, uten at undertegnede på noen måte skal dømme eller sammenligne Benayoun ytterligere med den portugisiske floppen.

Dermed er det troppen beriket med en spiller med erfaring fra veldig gode klubber, og muligens kan en til, med absurd erfaring for spill i championship, være på vei inn. Det er i alle fall ikke ressursene det skal stå på for å sikre opprykk!

U R'sss