He´s back!

Ingen ringere enn Charlie Austin er tilbake i QPR. Dersom han er i nærheten av hva han presterte sist, så kan vi bare glede oss. 

Av STIAN KARLSEN

Charlie Austin ble annonsert lørdag kveld etter cup-exiten mot Fulham. Gudene skal vite at vi trenger en spiss som vet hvor målet står. Akkurat det har Charlie Austin bevist for oss mange ganger, og vi krysser fingrene for at han gjør det igjen. 

Han kommer på lån ut sesongen fra WBA og Premier League hvor han har spilt syv kamper uten mål denne sesongen. Han scoret 11 mål forklubben da de rykket opp til Premier League fra championship forrige sesong. Det er ingen stor hemmelighet at Charlie Austin har slitt med skader siden han forlot QPR i 2016. Dersom han har orden på kroppen, så er han akkurat hva QPR trenger. Han er fremdeles ikke mer enn 31 år. 

Charlie Austin er en QPR-legende, så i utgangspunktet har han mye å tape. VI håper han innfrir! 

En deilig følelse at du er tilbake Charlie!! 

 

ErUAb-EXEAcXSz2.jpg
Dette bildet ble offentligjort først i sosiale medier med tittelen: "He´s coming home" 

 

 • QPR

  Rett og slett herlig, Charlie Austin og Glenn Murray i to-spann foran i 4-4-2.
  Har trua på mål da.

  2021-01-10 19:45:18
  [Svar]  Link
 • Tommel opp

  Veldig bra!
  Om det er noe vi trenger, så er det folk som kan holde hodet kaldt når sjansene kommer. Gårsdagens tabbefest mot nabo Fulham var av det tragikomiske slaget.

  Forventer ikke en Charlie Austin i 2013-versjonen. Til det har han gått for lenge skadd. Det er uansett en signering som gir håp om å slippe unna nedrykket.

  2021-01-10 18:36:47
  [Svar]  Link
 • 2021

  Helt fantastisk med Austin.Det ironiske nå er at nå skal dere se at det løsner for Dykes også.
  Veldig bra på høyde med Fulham igår synes jeg, og burde vunnet med normal uttelling.Tipper vi får revansjemulighet mot de neste sesong.Forhåpentligvis med tilskuere👍👍👌👌

  2021-01-10 11:23:51
  [Svar]  Link