He´s back!!!

Charlie Austin har signert!! ...og kanskje kommer kongen (ehh...Stefan) 

000

Av STIAN KARLSEN

Nærmere beskrivelse trenger man neppe av denne mannen. Charlie har signert for to år, og kommer gratis etter å ha blitt frigitt av WBA. Austin selv mener dette var et svært enkelt valg. 

- Jeg er veldig fonøyd med at jeg lov til å fortsette reisen her. Med måten vi avsluttet sesongen på, og følelsene jeg har for denne klubben, så ville jeg være en del av dette videre. Så fort muligheten dukket opp så ville jeg at det skulle gå så fort som mulig. 

Charlie Austin fikk 19 kamper, scoret 8 mål og var en vital del av at sesongen snudde for QPR i januar. 

- Jeg vet dette er det riktige valget for meg og min familie. Hvor er jeg mest lykkelig? Jeg gikk gjennom en tøff periode hvor jeg ikke trivdes med fotballen. Så fort jeg kom hit endret det seg. Jeg elsker hva klubbe står for, det er en familieklubb som passer meg. 

Herlig at han er tilbake!!

Da har 3 av 4 "leiesoldater" signert permanente kontrakter. Den ene som mangler er mann, norsk og Fulham sin eiendom. Ryktene skal ha det til at det pågår forhandlinger og at det er trolig er lønn som er utfordringen. Trolig er det ikke veldig negativt at Charlie allerede har signert. Vi krysser fingrene for at det finnes en løsning og at Stefan blir å se på Loftus Road (KPFS) ved sesongstart, i QPR-trøya. Da har vi mye å glede oss til! 

U R´sss
 

  • Stefan J.

    Hei ,

    Her har vi supportere en jobb å gjøre. Mulig jeg er enkel , men om vi prøver å påvirke fra vår side hvor mye vi ønsker Stefan å komme til oss permanent , kanskje dette påvirker avgjørelsen. Vet ikke , men kanskje verdt et forsøk ?

    2021-06-05 21:10:03
    [Svar]  Link