Av STEINAR SÆTHER

To kjappe imot og humøret var labert. Den første ei tabbe av Dieng. Så ei sjelden perle av Dykes - så ei tabbe av hjemmelagets keeper. 2-2 var egentlig helt greit, og om et av lagene skulle skåret et tredje kunne det vært oss via Richards stupheading. I et sannhetens lys må det sies at WBA ikke var en vrien motstander. Vi sjøl ga dem en ledelse med to mål, samtidig så en hvor usikre de var. Når da Dykes endelig lykkes var vi plutselig inne i kampen. Jeg synes ikke vi var kjempegode og priser meg lykkelig over at vi møtte en så medioker motstander. En lag som hadde gått rett i strupen vår ville skapt store problemer. Men vi fikk da et sjeldent poeng. Kanskje det er det ene som redder oss?

Ellers er det omtrent som før serierunden, de fire øverste av de sju kandidatene til nedrykk klarte uavgjort, de tre nederste tapte sine kamper.

Coventry kommer på visitt i dag. Laget har en aldri blitt klok på denne sesongen. Likevel er de nummer 9 med 15-14-12 og 49-43, som er kun tre poeng under Blackburn på sjette, og de himmelblå har bedre målforskjell. De himmelblå klarte 1-1 i Wigan nylig og ikke minst var de heftige i Blackpool da de vant hele 4-1. Vi fikk en helt annen historie der, ja! I neste kamp taper de med hele 4-0 hjemme for Stoke. 2. påskedag tar de igjen Watford sin ledelse på 2-0. Yes! Swing it, magistern!

Manager Mark Robins kunne selvsagt ha ønsket seg en sesong med mer forutsigbarhet. I spillergruppa har han like fullt flere spillere som er forutsigbare med tanke på at de er klare til kamp uke etter uke. Målvakten Wilson har spilt 38 kamper, Bidwell 40, storskårer Gyøkeres alle 41 (18 mål), og hele 11 spillere har mer enn 25 kamper. Systemet Robins hegner om er 3-5-2. Vi kan legge til MacFadzean i midtforsvaret, Eccles og Hamer på midtbanen, og Godden (7 mål) ved siden av den svenske storskåreren lengst framme, og essensen i laget er nevnt. 

Ainsworth mangler fortsatt JCS i forsvaret. Spillere som muligens får spilletid i denne kampen kan være Iroegbunam, Roberts og Armstrong. De har alle vært savnet og vil spille en rolle nå på oppløpssiden. Bortelaget har minst fire mann ute, flere av dem ville vært høyst aktuelle i ettermiddag, så som Allen, Kelly og Palmer.

Enda en cupkamp med to lag i hver sin ende av tabellen. Jeg friskmelder ikke oss selv etter poenget andre påskedag, og et aggressivt Coventry kan lage store problemer for oss. På en tippekupong hadde det blitt helgardering!