Av STEINAR SÆTHER

0-0 mot Stoke før "ferien" var ikke det vi håpet på. Men sånn ble det, selv om vi skapte gode nok sjanser. Vi befinner oss nå før denne serierunden som nummer seks på tabellen. Litt rart når tallene våre er 4-3-3, samtidig forteller det hvor jevnt det foreløpig er i Championship.

Tre plasser under oss har vi per dags dato Bristol City, et lag som underholder alle som vil se målfester. Så langt har de 19-16 i målforskjell, dere klarer fint å regne ut snittet per kamp når tallet er 10. 4-2-4 forteller videre om en ujevn høst.

Nigel Pearson er manager. Han vil i dag stille med et litt svekket lag, det er skader i alle lagdeler. Bentley fortsetter i mål, som foran seg kan få Wyner, Naismith og Atkinson. Hvem som får de siste plassene ser vi mot kampstart, dog er nok Sykes og Dasilva nærmest. På midten ser vi trolig Williams som har hatt en god sesong, og jeg tror tenåringen Alex Scott får vise seg fram. BC spiller ofte med tre på midten, så "noen" får den siste plassen. Hvis Weimann blir friskmeldt tar han den. Spissene da? Conway og Wells har fem mål hver - det samme som vår egen Willock har, så det blir nok dem som starter. Semenya er klar etter skade, tipper derfor at også han får spilletid.

Vi har tapt kun èn bortekamp siden første serierunde mot Blackburn, nemlig "middels"-kampen i Swansea. Begge som vi vet 0-1. Robins har tre seiere på rad hjemme, det mot Cardiff, Luton og Huddersfield. De to siste kampene før pausen endte med tap borte mot Norwich og Burnley, begge med ett mål.

Fire til fem spillere er ute for Pearson. Amos kan få spilletid i dag etter skaden, han har spilt U23-fotball under pausen.

En helt åpen kamp står for døren. Men magen min sier at vi ikke taper, særlig fordi Balogun virker bunnsolid som makker til Dunne. Kanskje kan kampen for vår del få en karakter av kontringsfotball. Jeg sier 1-1 eller 1-2 til oss!