Av STEINAR SÆTHER

"En ekkel følelse" viste seg å være reell. Men trodde ikke i denne verden at vi skulle tryne så mye som 1-6. Kanskje en kan sammenligne med Man U når de tapte 0-7 for et annet lag som strever...? Uansett; vi var helt i gropa fra avspark med straffe umiddelbart imot, og to til før fjorten minutter. Kampen ble en total lammelse for alle med drakta på. En ting er gjentagende, det at vi ikke har kraft til å stå imot lag som går rett i strupen vår. Watford gjorde ikke det, og dermed fikk vi tryggheten vi trenger. Vi må bare håpe at John Eustace sine karer skal spille seg ut av eget forsvar. 

Med seks i nota sist har vi hele femtiåtte innslupne. Det er dårligst i Championship sammen med nederst plasserte Wigan. Nest dårligst er Swansea og Reading med femtisju. Birmingham har femti.

Birmingham starta sesongen på en tilfredsstillende måte selv om de har vært under oss det meste av tiden. Etter vår kollaps har likevel Brums klatret rett forbi oss på tabellen. Foran oppgjøret i ettermiddag er vi à poeng med Brums plassen over oss. De har elleve mål bedre forskjell enn oss. Mens vi fikk "vårt" i Blackpool, fikk også Brums sitt borte mot laget vi slo sist, Watford, med 0-3.

John Ruddy står alle kamper i serien. Spillesystem 3-5-2. I forsvaret spiller Sanderson, amerikanske Trusty og franske Colin så å si alt. Deretter har de andre halvparten eller færre kamper. Dean og Long er aktuelle nå. Bacuna, Mejbri og Chong er de med flere enn tretti kamper på midten, et par mann har fem- og seksogtyve. Aktuell er Bielik. Fremst spiller Jutkiewicz, Hogan og Deeney det meste. De to sistnevnte har henholdsvis ti og sju mål. 

Ikke skadefritt hos gjestene: Nye på ei frodig skadeliste er nettopp Sanderson og Deeney. Vi kan få tilbake Chair og Paal, mens de andre forblir borte ei stund til. Når vi går av banen i seks-tida er det landslagspause.

Veldig usikker igjen på hvordan dette ender. Hogan kan bli et problem for våre karer i midten bak - som de fleste er om dagen... Som sagt, vi må håpe Eustace går forsiktig til verks.
En U 1-1?