Av STIAN KARLSEN

I 2010 signerte Neil Warnock Crystal Palace-forsvareren Clint Hill. Den gang var ikke mange som hevet øyenbrynene, annet enn skeptikerne til en "utgått på dato" 31-åring. Syv år senere viser historien at Clint Hill har vært en av de viktigste bidragsyterne i klubben i nyere tid. Nå kan han ende opp som QPR-spiller igjen. 

Clint Hill var en vital del av laget som rykket opp i 2010/11 og dannet ryggraden av laget sammen med spillere som Alejandro Faurlin, Shaun Derry, Jamie Mackie og Adel Taarabt. Da kontrakten med QPR gikk ut i 2016 trodde de fleste at karrieren var over.  Det skotske storlaget Rangers dukket imidlertidig opp med et tilbud om ettårs-kontrakt. Clint Hill slo til og underskrev kontrakten. Han imponerte med en av sine beste sesonger i karrieren og endte opp med 24 kamper og tre mål på sesongen i i Skottland. 

God nødløsning?
Siden kontrakten hans gikk ut i våres så har derfor Hill vært på utkikk etter en ny klubb for å fortsette karrieren enda en sesong. Hill, som blir 39 år neste måned, har også hos Carlisle på prøvespill, men da muligheten i QPR dukket opp så var det en mulighete han ikke kunne si nei til. Han spilte drøye timen av mandagens U23-kamp som endte i 5-0 seier mot Bolton, og rapportene melder om en Clint Hill som leverte varene. Da spørs det om det holder til at det blir lagt en kontrakt på bordet. 

QPR sliter med skader i det bakre leddet, så trolig er Clint Hill tiltenkt som korttidsløsning, men kanskje er dette også hans mulighet til å komme inn i trenerteamet i klubben? Han har tidligere gitt uttrykk for at han ønsker en trenerrolle, og da helst i QPR, når karrieren er over. 

Se artikkel fra mars 2014
http://www.qpr.no/clint-hill-naermer-seg-slutten.5436020.html

Er dette løsningen Ian Holloway bør gå for?

U R´sss