Av ALLAN KLO

Martí Cifuentes startet kampen med et lag som inneholdt flere endringer etter seieren i Blackburn forrige helg. Spillere som Dixon-Bonner og Lyndon Dykes var erstattet med Isaac Hayden og Joe Hodge, som begge fikk sin hjemmedebut i dag.

Mye oppløftende småspill innledningsvis, spesielt på QPRs høyrekant. Frenetisk tempo og presist pasningsspill for begge lag førte til at par halvsjanser i begge retninger før det var spilt fem minutter. Puh!

Etter kvarteret kom kampens første store sjanse. Joe Hodge ser ut til å være en god investering, og fikk avgårde en suser fra 20 meter som strøk stolpen.

Minuttet senere fikk Willock en tå på et innlegg, men hadde ikke kraft nok til å sette ballen i mål fra fire meter. For en åpning på kampen!

QPR hadde på dette tidspunktet tatt over spillet, og motstanderne begynte å ty til ulovligheter for å stoppe gode løp fra vårres gutta. Ilias Chair var spesielt livlig, og varierte løpene fra høyre til venstre side.

1-0
Det var imidlertid Jack Colback som sørget for feststemning. Etter 26 minutter holdt midtbanespilleren hodet kaldt, siktet i den ledige halvmeteren mellom klyngen av spillerne og skjøt ballen i buret, utagbart for Angus Gunn. Colback´s første scoring på Loftus Road.

.
Jack Colback's scoring var hans første på hjemmebane, og sendte oss i en fortjent ledelse.

Norwich flyttet opp spillerne etter scoringen, og hadde et tidvis kraftig press det siste kvarteret av omgangen. QPR forsvar holdt stand, og (kanari)fuglene skal vite at Cifuentes og trenerteamet har gjort underverker med sine nyinnkjøp og disposisjoner.

En særdeles velspilt omgang ebbet ut. Vi kunne puste normalt igjen, for dette var hesblesende greier.

Ny omgang, nye sjanser
2. omgang startet i samme tempo som det vi så i 1. omgang. Dessverre var det Norwich som fikk grunn til å juble da Kenny McLean snek seg rundt forsvaret på en corner. Markeringen glapp, og det åpenbart innøvde trekket ble belønnet med utligning.

Og vi som hadde det så hyggelig!

Det skulle bli verre.

Til tross for at QPR trykket på, var det bortelaget som tok ledelsen etter 62 minutter etter en heading fra Josh Sargent.Spissen hadde ingen problemer med å sette det presise innlegget bak Begovic fra kloss hold.

.Skiftet ut tre spillere
Cifuentes gjorde umiddelbart endringer. Lucas Andersen fikk sin debut. Frey og Smyth ble også sendt innpå. QPR tok umiddelbart over angrepsspillet, noe som resulterte i to kjappe sjanser signert Chair og Frey, uten at det resulterte i scoringerMinutter senere ble det nettopp debutantene som yppet seg. Lucas Andersens presise innlegg havnet i beina på Michael Frey. 2-2. Taket løftet seg på et fullsatt stadion. Herlig!

Sluttfasen av dette oppgjøret gikk i full fres over hele banen. Dette ble en av disse kampene der det er umulig å ta øynene vekk fra det som skjer ute på gresset.

Oppløftende
Vi får trøste oss med at QPR fremstår i et betydelig bedre format enn vi kan huske. Norwich er i siget oppover tabellen og snuser på playoff. Før oppgjøret mot QPR, sto de med tre sterke seiere over formlag som WBA, Hull City og Coventry City. For vår del, symboliserer kampen de framskrittene som klubben vår gjennomgår akkurat nå.

De nye spillerne har overbevist, og bekrefter på flere måter at Cifuentes er rett mann på rett sted. Onsdag kjører vi på igjen i bortekampen mot Stoke City.