Av STEINAR SÆTHER

0-2 for Fulham hjemme i den formen begge lag er i nå, var et logisk resultat. Personlig har jeg verken sett eller hørt noe fra kampen ettersom jeg var opptatt med en stor fotballcup lokalt. Det jeg har lest meg fram til er at vi gjorde en ganske god kamp, men tapte fortjent for et ennå bedre lag. Det er i tilfelle en ærlig sak i motsetning til svadaen vi presterte i siste halv del mot Peterborough. Uansett hvordan vi vrir og vrenger på tall og motstand, så er vi i dårlig ligaform.

Vår høyeste plassering denne sesongen er tredje plass. Lenge var vi godt innafor de seks øverste, det på tross av mange skader på spillere som hyppig frekventerer førsteelleveren. Dem fikk vi tilbake og Championship-himmelen var lyse rød. Men vi takla ikke neste skadebølge. Veien nedover ble kortere og plutselig havnet vi utenfor sluttspillet. 
Kanskje det er en årsak til at en del supportere vil ha bort Mark Warburton? Min krystallklare mening er at det blir helt feil. Med Championship`s sjette laveste budsjett og antall skader sesongen gjennom, har han gjort en veldig god jobb. Vi er pukka nødt til å holde begge beina på landjorda! 

En tur opp til Yorkshire i kveld. Sheffield United startet elendig men har jobbet seg stille og rolig oppover tabellen. Like fullt har de stagnert midt på tabellen - de makter ikke å få ut det lille ekstra, som kan bety sluttspill. Både Blades og QPR er i en sånn poengmessig posisjon at med en bra slutt på sesongen kan begge være innafor sluttspillet. Årsaken er gammel og god, at alle lag stjeler poeng fra hverandre. De færreste får være kongen på haugen over tid. Blades er nummer 8 med kun ett poeng opp til sjette plass, vi er på plassen under med 3 poeng opp til samme sted. 

Det er hjemme på Bramall Lane forenede Sheffield har sin åpenbare styrke. 10-4-4 er gode tall. Skåringsraten er også god, 31-13. Borte sier tabellen 7-6-8. 
Manager Paul Heckingbottom har ei spillergruppe med gode og kjente navn - hvor noen kanskje er over toppen..?

Uansett er navn som Fotheringham, Egan, Berge, Davies, Norwood og Sharp solide spillere på dette nivået. Formen til United kom med Sander Berges tilbakekomst etter skaden som holdt han utenfor så lenge. Det er godt både for hjemmelaget og Norge.

Begge lag har småskader som de prøver å holde under kontroll. For flere spillere på begge lag har det allerede betydd henimot 45 kamper, cuper og landslagsspill inkludert. Vår egen Stefan Johansen kan være ute, og ytterligere 5-6 spillere må testes tirsdag.

Jeg anser hjemmelaget som knappe favoritter i kampen. Mye mulig de beseirer oss med 1-0?