Av STEINAR SÆTHER

Sida seint tirsdag kveld har QPR-forumene og medieoppslagene relatert til QPR kun vært opptatt av Austins skade og hvilke spillere Harry kunne hente inn. Vel, Austins skade får vi ikke gjort noe med akkurat nå, sjøl om vi helt klart savner vår notoriske målskårer før første spark på ballen. Når dette skrives har vi fått Doyle og den unge brassen Dellatorre framme samt Donaldson og Hughes bakover. To, tre navn til nevnes som mulige handler/lån. Jeg er ikke overstadig nervøs før Burnley-kampen uansett med eller uten disse navnene.

Kvart over ett norsk tid er Sean Dyche og hans utvalgte klar til å møte oss på Loftus Road. Klare til å få fart på seiersrekka igjen, for de har unektelig dabba noe av - sjøl om de, merk det, sjelden taper. Fortsatt har de kun tapt tre kamper. Vi og skogvokterne har fire og reveflokken har fem tap. Det er evnen til å avgjøre kampene, sammen med vår nyvunnede evne til det samme, som gjør at de nå er på plassen bak oss, med geitebukkene og skogvokterne hakk i hæl.

Det er særlig borte fra Turf Moor få poeng vinnes nå. Foruten 2-1 over Yeovil nylig har de ikke reist glisende hjem til Lancashire på åtte kamper. De har 1-4-3 på disse, men totalt 6-4-3 og 17-12 viser at kapasiteten er der. Hjemme er det halvt om halvt med seier og uavgjort den seinere tida.

Vi har 11-2-1 og 20-6 på Loftus Road, og det er imponerende i seg sjøl, for vi vinner det aller meste uten å imponere storligen. 2-1 over Bolton sist imponerte ingen. Foruten to mål på to sjanser var det en kamp med rot-i-hop. Vårt eneste tap er 0-1 for reveflokken, og det var et bittelite ran. Sånn sett definerte det resultatet hvorfor reveflokken leder dette rotteracet.

Burnley kommer nesten skadefrie. Spørsmål rundt to til fire spillere, som antagelig blir klare. Barton er tilbake og Carroll blir ikke tilbakekalt til Spurs. Kan godt hende Doyle får starte lørdag, gjør han ikke det kommer han innpå etter hvert. I hvilken grad de andre får delta er i det blå halv elleve fredag kveld.

Vi har et fullt fortjent tap 0-2 fra Turf Moor å revansjere. Om vi gjør det er jeg litt usikker på, men vi taper heller ikke. Før jul ville dette lukta 0-0 men jeg trur vi skårer denne gang. 1-1 er hovedtipset men ser ikke bort fra at vi skårer et mål nummer to. Jeg krisemaksimerer ikke (på forhånd) en uavgjort, for både reveflokken, geitebukkene og de rojale juksehoopsa har vanskelige bortekamper mens skogvokterne søndag kanskje har den letteste motstanden hjemme, i Yeovil. Som sagt, kanskje.