Av ALLAN KLO

Og for de som har fortrengt hendelsene i de to foregående PL-sesongene, kan vi jo minne om at vi står med 0-9 på to hjemmedebuter.

Med Neil Warnock til rors endte sesongstarten i 2011 med 0-4 mot Bolton. Året etter ønsket Mark Hughes å toppe sin forgjenger, og kampen mot Swansea var ikke ferdig før det sto 0-5.

Med realitetsorienteringen unnagjort kan vi derfor se fremover og glede oss til en ny sesong i det forjettede land, Premier League.

Behagelig inngang
Hull City må sies å være en behagelig inngang, og et par uker senere kommer Sunderland på besøk. I mellomtiden har vi vært på White Hart Lane i sesongens første bortekamp. Med andre ord, sesongstarten kunne i utgangspunktet vært verre.

Av andre høydepunkter nevner vi hjemmekampene mot Liverpool 18. oktober og ligamesterne Manchester City 8. november. For ikke å glemme utskjelte Mark Hughes' retur. Det skjer allerede 20. september med Stoke City's visitt til Loftus Road.

To London-oppgjør i romjula
For de som tar turen over i romjula kan man se to kamper i London, mot henholdsvis Arsenal på Emirates på Boxing Day og hjemmekamp mot Crystal Palace to dager senere.

Ellers merker vi oss at månedsskiftet februar/mars er interessant for de reiseglade. Da møter vi London-rivalene Tottenham og Arsenal over to hjemmekamper henholdsvis lørdag 28.2 og tirsdag 3.3.

Påska kommer den første helga i april. Da spiller vi bortekamp mot West Bromwich Albion.

Tøff avslutning
Sesongavslutningen i mai kan bli av det friske slaget. Da spiller vi to bortekamper på rad mot henholdsvis Liverpool og Manchester City.

Siste hjemmekamp er mot Newcastle, akkurat som i vår forrige PL-sesong. Sesongen avsluttes på bortebane mot Leicester City.

To måneder igjen folkens...