Av: EMIL FJELD OLSEN

Det var fint vær som møtte lagene i tidigkampen på lørdag. Vår lagoppsstilling var kjent med unntak av nysigneringene Gabriele Angella og Daniel Tozser, som begge fikk sin QPR-debut fra start. Begge de nyankommende var med på å rykke opp med Watford i fjor og kan være gull verdt resten av sesongen.

OK førsteomgang
Begge lag startet godt og det var tydelig at det var to lag som ønsket og spille fotball. Det be imidlertidig nøytraliset av to relativt godt organisete lag bakover.

Etter femogtyve spilte minutter registreres omgangens første og eneste målsjans, og den er til Forest. Forsvarsspilleren Lechaj blir tredd igjennom melllom beina på Angella, heldigvis er ikke amerikaneren noen klinisk avslutter og skyter rett på Green.

Kort debut
Debutanten Angella måtte fortlate banen for å sy i pana etter bare halvtimen. Kvarteret tidigere fikk han en albue i en duell og blodet koagulerte ikke godt nok. Inn kom vrakede Grant Hall.

Resten av omgangen ble forøvrig spilt uten at noen målsjanser ble produsert. Mot slutten av omgangen begynte det å ligne på en typisk 0-0-kamp, selv om det var tendenser offensivt.

Pauseeffekt
Med unntak av et frispark i farlig posisjon til Forest så det bedre ut etter sidebytte. Det kom til syne etter gode kombinasjoner etter rundt timen, det resulterte i en corner som Onuoha vollya utenfor.

Et lite fem-minutt etterpå mottar Austin ballen ute på høyre side, han avanserer og skyter med venstre. Det er ikke noe superskudd, men Forest-keeper er ikke med på notene og makter ikke avverge mål. 1-0, og målmaskinen fornekter seg ikke.

Nei og nei og nei
Jubelen på Loftus Road skulle imidlertid stilne relativt raskt. Og grunnen til det er ene og alene vår stort sett alltid eminente målmann. Et tilbakespill demper den tidligere landslagskeeperen som en stein, det gir en Forest-angriper muligheten til og snappe ballen, noe han også gjør. Green kommer på etterskudd og feller vedkommende, resultatet er riktig og ufattelig surt; rødt kort og straffespark.

Luongo ble ofret og inn kom Alex Smithies. Sistnevnte klarte ikke og redde elevemetersmerkeskuddet fra gjestenes kaptein, 1-1 og 20 minutter igjen.

Vondt til verre
Nottingham-spillerne utnyttet overtallet godt og overtok initiativet i kampen. Etter et par gode sjanser til de gulkledde blir selveste Nelson Oliveira tredd igjennom, der er han kald og overlister Smithies i nærmeste. Tungt men fortjent.

Samme Oliveira prøver seg igjen minuttet etterpå, denne gangen er nysigneringen Smithies med på notene.

Etter at trykket har lagt seg debber egentlig kampen ut, og selv om det blir spilt hele seks minutter ekstra skapes det ingenting. All over en skuffende kamp, som ble avgjort av det røde kortet.

Debutantene
Som nevnt fikk Angella og Tozser sine første minutter i QPR-trøya i dag. For førstnevntes del ble det en kort opptreden, men mens han var på banen virket han frisk. En duellsterk og tydelig offensiv midtstopper. Tozser spilte best i første omgang, og fikk vist fram sin presise dødballfot.

QPR-Nottingham Forest 1-2(1-1)
 Austin(65), Lansbury(75), Oliveira(82)

QPR: Green; Perch, Onuoha, Angella(Hall 30), Konchesky; Tozser(Gladwin 86), Henry; Phillips, Chery, Luongo(Smithies 73); Austin