Av DAG HÅKON HELLEVIK

25. og 26. oktober blir det - forhåpentligvis - enda et 30-årsjubileum i QPR Norway.  QPRNorwaylogo_220x216.pngDenne gangen håper vi å kunne arrangere festen på selveste Loftus Road - eller, unnskyld,på Kiyan Prince Foundation Stadium.

Innen vi kommer så langt har jo stadion byttet navn, så nå må vi konsentrere oss om å bruke det riktige begrepet fremover!

Lørdag 26. oktober er det, i følge terminlista, hjemmekamp mot Brentford. I den forbindelse legger vi opp til en norsk samling på "Blue and White Bar" på stadion fredag kveld. Opplegget vil være det samme som vi har hatt tidligere, siste gang i 2017; et formelt årsmøte i supporterklubben omlag klokken 18:00 etterfulgt av en sammenkomst med gjester fra det engelske QPR-miljøet.

Vi må imidlertid ta det samme forbeholdet som vi alltid må når vi annonserer denne type sammenkomster. Dersom SKY flytter kampen fra lørdag ettermiddag til fredag kveld ryker festen vår. Da må vi nøye oss med et formelt årsmøte lørdag morgen. I så fall lover vi å komme tilbake med et 31-årsjubileum i 2020.

I første omgang satser vi imidlertid på at Brentford-kampen går etter oppsatt spilleplan, og vi inviterer altså til samling i London fredag 25. og lørdag 26. oktober. Når lista over TV-kamper for høsten er endelig bekreftet vil vi gå ut på qpr.no med nærmere informasjon om program og påmeldingsfrister