Av STIAN KARLSEN

Hjemmekamp mot Liverpool er en av de absolutte høydepunktene i løpet av sesongen og klinger langt bedre enn Charlton og championshipfotball.

Utfordringer
At kampen er et høydepunkt kan skape logistikkproblemer da Loftus Road ikke tar flere enn sine drøye 18000 tilskuere, og i tillegg så er dette en kamp som står i fare for og bli flyttet, enten til søndag eller mandag på grunn av TV-rettigheter.

Hvis den blir flyttet til mandag så vil denne turen utgå og alternativet blir helgen etter med hjemmekamp mot Aston Villa.(25 oktober)

Dette vet vi med sikkerhet når TV-kampene settes om ca 14 dager da den endelige terminlisten med TV-kamper blir offentliggjort

En fellestur mot Liverpool gjør at det også må settes noen flere begrensninger enn ved tidligere turer. Dette betyr at det blir kun mulighet til å bestille 2 billetter per medlemsnummer denne gangen.

Årsmøte
Årsmøte skal vi denne gangen prøve og avholde på Loftus Road. Disse lokalene er ikke tilgjengelige på kampdager så årsmøte må foregå dagen før. Det vil si fredag kveld dersom kampen ikke blir flyttet.

Vi kommer tilbake med mer info på qpr.no når endelig plan er spikret. Det vil si om ca 14 dager.