Men først tar vi med resultatet fra forrige nøtt, der 22 medlemmer sendte inn forslag på dette spørsmålet:

Hvor mange av de 14 spillerne som var på banen i QPRs ligaåpning mot Swansea 18. august 2012 ville få spilletid (fra start eller som innbytter) i første ligakamp denne sesongen?
Det riktige svaret på oppgaven var 6-seks spillere. Disse var Green, Onuoha, Hill, Wright-Phillips, Hoilett og Johnson.

5 deltagere hadde både riktig antall og navn på spillerne. Denne kombinasjonen var en forutsetning for å få full pott. Det hjalp altså ikke å ha med f.eks åtte navn, der seks av spillerne var riktige.

De fem som klarte full pott var:
Steinar Sæther
Eivind Vasstrand
Jørgen Klem
Knut Aksnes
Gjermund Sægrov

Loddtrekningen hentet ut Knut Aksnes fra Haugesund som vinner. Han får tilsendt en hjemmetrøye for sesongen 2013/14 i posten.
Trøstegevinster blir sendt til Gjermund Sægrov og Steinar Sæther.

Augustquiz
Etter at svaret på sommeroppgaven om lagoppstillingen mot Sheffield Wednesday har løst seg selv er vi tilbake ved sesongens ordinære oppgaveserier. Det vi vil vite i løpet av august er når QPR siste gang hadde en annen hjemmedrakt enn sine klassiske blåhvite hoops med hvite bukser til.

The Superhoops ble hoops i 1892, og byttet fra grønne til blå striper høsten 1926. Etter den tid har de blåhvite hoopsene kommet i mange ulike varianter. Stripene har vært brede og de har vært smale, ermene har hatt striper både på langs og på tvers og noen ganger ikke i det hele tatt. I 1985 kom de tynne røde danderingene mellom hoopsene, en designmessig detalj som var estetisk svært vellykket og som er tilbake på de draktene vi bruker i år.

Smale hoops
De smale hoopsene fra de to mislykkede PL-sesongene var et mønster som ble brukt første gang i 1938 og 1939, og det gikk ille da som nå. Siste gang vi brukte dem gikk hele laget i oppløsning og vi rykket ned, første gang brøt det ut en verdenskrig. Så det er en mønstervariant som neppe kommer til å bli veldig dypt savnet.

Innimellom har vi imidlertid også spilt uten hoops. Etter 1926 har hjemmefargene alltid vært hvitt og blått, men vi har hatt ensfargede trøyer og bukser i ymse kombinasjoner, blant annet en egen variant av «arsenaltrøya», blå overkropp og hvite ermer.

Så etter dette lange innedningsforedraget er det tid for høstsesongens første spørsmål, som enkelt og greit lyder:
Når var den siste sesongen QPR spilte i en hjemmedrakt som IKKE besto av en eller annen blåhvit hoops overdel med tilhørende hvite bukser?

Regler
Vi kommer med ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas til nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2013/14) jo flere oppgaver du klarer å løse.
Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den. I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning.

Send svaret på e-post til Allan Klo. Det er viktig at mailen merkes AUGUSTQUIZ.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2013/14 innen 1. desember.
Svarfristen er søndag 1. september.