Hogan Ephraim kom til QPR fra West Ham i 2008, noen små måneder etter at Briatore/Ecclestone hadde tatt kontroll over klubben. Det er bare Angelo Balanta som har vært i klubben lengre av dagens QPR-spillere.

Ephraim har slitt med spilletid i flere sesonger og vært mye på utlån i sin QPR-karriere. Han har vært på utlån til Leeds, Charlton, Bristol City og Toronto i løpet av disse årene.  Sin beste periode som QPR-spiller var i opprykkssesongen 2010/11 hvor han i perioder var fast inventar i Neil Warnock sitt mannskap. Han har spilt 108 kamper og scoret seks mål for QPR.

Gleder seg til å spille
Det er forventet at Hogan går rett inn i troppen til Peterborough til helgens FA-cup kamp mot Exeter, og han gleder seg til å spille.
-   Jeg har spilt på London Road før, og vært på det tapende laget, og vet hvor høylydt hjemmefansen kan være. Jeg kan spille i flere posisjoner på midtbanen eller rett bak en spissene. Det viktigste er aselvsagt t jeg får spilletid, så det er kun opp til meg selv og imponere på treninger og i kamper.

Hogan er fremdeles ikke mer enn 25 år. La oss håpe at han lykkes i divisjonen under og spiller på seg selvtillit.

U R'sss