Han er med sine 22 år allerede regnet som et av engelsk fotballs store talenter. Det faktum at denne spilleren har signert for QPR beviser hvilke ambisjoner Tony Fernandes & Co. har med QPR.

Hoilett har de siste årene vært et friskt pust Blackburn, en klubb med nedadgående kurve, og som rykket ned i mai. I fjor scoret han sju mål, og var med sin fart og teknikk en utfordring for ethvert forsvar. Se målene her.

Hoilett har vært i samtaler med flere klubber, men QPRs ambisiøse satsing og en  - skal vi gjette -  solid lønnsslipp, gjorde nok utslaget for canadieren.

Mark Hughes var naturlig nok en fornøyd fyr etter at 4-årskontrakten var signert.

- Hoilett vil forbedre spillergruppa, og jeg er svært tilfreds med at han valgte QPR.

Samme Hughes var manager i Blackburn da Hoilett kom til klubben i 2007.

- På grunn av problemene med arbeidstillatelsen var dette en vanskelig tid for ham. Men jeg lot ham trene med førstelaget på grunn av hans åpenbare talent. Vi visste allerede da at Hoilett ville få en lys framtid, sier manageren.

Hoilett medgir glatt at Hughes var en av hovedgrunnene til at han valgte QPR.

- Jeg signerte min første profesjonelle kontrakt under ham, noe jeg alltid vil være takknemlig for. Å kunne jobbe under en manager av hans kaliber vil bidra til at jeg utvikler meg som spiller og min egen karriere.
Det er godt å være her, og jeg kan ikke vente på å ta på meg QPR-trøya, sier kantspilleren.

Hoilett er den sjuende spilleren som har signert for QPR denne sommeren. Tidligere har Rob Green, Ryan Nelsen, Fabio Da Silva, Ji-Sung Park, Samba Diakite og Andy Johnson posert med QPR-trøya.

Det er ventet at klubben vil gjøre 2-3 nye signeringer før overgangsvinduet stenger 31. august.