Sebastian Polter kom inn fra benken og scoret 1-1, hans tredje for sesongen, og sørget samtidig for ett poeng til begge lagene på Pirelli stadion. Jamie Ward ga hjemmelaget ledelsen kvarteret ut i 2 omgang, før Polter utlignet med 20 minutter igjen på matchuret.

Sandro i troppen
Det var tre utskiftninger fra lørdag. Hverken Sylla eller Cousins var med i troppen denne gang, mens Shodipo begynte på benken. Inn på laget gikk Washington, Henry og Wszolek (denne gang fra start!)

Den største overraskelsen var likevel at Sandro var i troppen til en seriekamp. Etter 3 mål på to ligacupkamper, så var han igjen ute av troppen i helgen. Brasilianeren ble imidlertid sittende på benken gjennom samtlige 90 minutter.

4-3-3
QPR gikk offensivt ut og prøvde seg på ny formasjon. 4-3-3 fungerte vel omtrent like bra/dårlig som 4-2-3-1 har gjort tidligere i sesongen, men offensiv tankegang skal Jimmy ha for.

Bakre leddet med keeper var uendret fra lørdag. Smithies med hansker og Bidwell, Onuoha, Hall og Caulker som skulle hjelpe ham å passe på eget mål. Henry, Borysiuk og Luongo dannet treer´n på midtbanen. Chery lå ute til høyre, Washington i midten og Wszolek på venstre var gutta som skulle score målene.

Hasselbaink tilbake
Vår manager var tilbkae på Pirelli stadion for første gang siden han forlot Burton til fordel for QPR forrige sesong. Han hadde suksess i 12 måneder i klubben, sikret dem opprykk til League One og forlot dem på opprykksplass da han signerte for QPR november 2015.

Nå er situasjonen litt verre for begge lag. QPR hadde ikke vunnet på syv ligakamper og Burton hadde kommet til nummer fire i sin rekke uten tre poeng. At dette endt uavgjort bør ikke ha kommet som noen overraskelse.

Loungo god
Massimo Luongo var definitivt et høydepunkt i dette oppgjøret. Han gikk foran som et godt eksempel. Taklet, jobbet hardt og var også kreativ med ballen. Han stod bak mye av det QPR produserte og var også involvert i førsteomgangs største sjanse. Washington slo innlegg fra venstre og Luongo headet ballen på tvers tilbake mot Wszolek. Kun en strålende McLaughlin i Burton-buret forhindret ballen i å komme frem til Wszolek.

Dagens QPR-mann: Massimo Luongo

McLaughlin var igjen på høyden da Chery prøvde seg med et frispark fem minutter før hvilen. Fra drøye 20 meter så var ballen på vei inn da Burton-keeperen viste reaksjon og gikk ut i full strekk.

Det var en underholdende førsteomgang, men QPR manglet scoringen. Det nærmeste hjemmelaget kom var på frispark. Ward satte frisparket lavt, men like utenfor stengene til Smithies.

Burton tok ledelsen
Burton tok tak i kampen etter pausen. Det skulle ta 13 minutter før 1-0 var et faktum. Det var å en kontring og Dyer ladet kanonen uten at det ble drømmertreff. I stedet fant ballen hodet til Jamie Ward som ble kredidert målscorer. Smithies kunne intet gjøre i anledningen.

Jimmy tok ut Borysiuk og satte inn Polter etter scoringen. Det medførte også en formasjonsendring tilbake til 4-2-3-1, en offensiv en sådan. Polter på topp og Washongton ut på kant. Det skulle ta fem minutter før det betalte seg.

Luongo var igjen sentral da han med utsiden av høyrefoten fant tyskeren i feltet med en glimrende pasning. Tyskeren tuppet inn utligningen fra kort hold. Vårt første spillemål denne sesongen!!

Bidwell skade
Vår kanskje mest stabile spiller denne sesongen, Jake Bidwell, måtte ut med skade etter 80 minutter. Han landet stygt etter en duell og måtte ut på båre etter noen minutters behandling. Skulderskade/ute av ledd, og blir nok ute en liten stund. Joel Lynch erstattet venstrebacken.

QPR jaktet vinnermålet mot slutten, og var nær ved Polter som flikket Wszolek sitt innlegg. McLaughlin hadde en god dag på jobb og reddet også det forsøket. QPR skrek etter straffe rett før full tid. Den bet ikke dommer Scott Duncan på.

Etter åtte(!) minutter på overtid blåste han av kampen uten at noen av lagene klarte å avgjøre til sin fordel.

Jimmy er i faresonen
Nok en kamp uten tre poeng og tabellen begynner å bli lite lystig lesning. Etter åtte kamper uten seier og genrelt skuffende spill, så er det nok noen i QPR som ser på alternative navn som kan gjøre en jobb.