Av STIAN KARLSEN

Ian Holloway er storfavoritt til å overta på Loftus Road for øyeblikket, men QPR gjør også et forsøk på å hente Gary Rowett fra jobben i Birmingham. 

Hasselbaink sin forgjenger
Gary Rowett er Jimmy Floyd Hasselbaink sin forgjenger i Burton Albion og forsvant til Birmingham da JFH overtok Burton. Ryktene vil ha det til at grunnlaget Rowett dannet i Burton var den direkte årsaken til Hasselbaink sin suksess i klubben. 

Med begrensede ressurser så har Rowett (42) tatt Birmingham fra bunn av championship og til en komfortabel 10 plass forrige sesong. For øyeblikket er klubben på 7 plass denne sesongen og en sterk utfordrer til en playoff-plass. 

Birmingham vil antagelig strekke seg langt for å beholde ham som manager. 

Ian Holloway
Det er over 10 år siden Ian Holloway forlot/ble sparket (?) i QPR. Han var en umåtelig populær manager på Loftus Road etter at han hadde blitt med klubben ned på tredje nivå og tatt dem opp igjen i championship sesongen 2003/4. 

Han satt som manager i fem år og hadde 100 seire på 251 kamper som manager for klubben. 

Etter at han forlot QPR har han hatt managerjobber i Plymouth, Leicester, Blackpool, Crystal Palace og Millwall. Med Blackpool og Crystal Palace har han sørget for opprykk fra championship til Premier League. 

Han jobber for tiden som "fotballekspert" i Sky Sports.