Av STIAN KARLSEN

Holloway var rasende etter at FA-cupen 2017 var historie for QPR. Holloway ga flere spillere muligheten til å vise seg frem, men cuplaget QPR skulle nok en gang vise seg å komme til kort. 

Sannheten er at forestillingen på Loftus Road lørdag var svært nær pinlig. Blackburn er et meget svakt champioshiplag og QPR var aldri i nærheten av å ta seg videre til tross for den middelmådige motstanden. Kampen bar preg av det var to svake lag som ikke evner og underholde i særlig stor grad. Blackburn spilte på bortebane og var selvsagt fornøyd med utfallet, og det skal vi ikke ta det fra dem, men på lørdag hadde, så og si,  hvilket som helst lag reist fra Loftus Road med billett til FA-cupens 4 runde i lomma. 

Aldri igjen
Holloway sa etter kampen at dette laget kommer han aldri igjen til å velge. 

- Dette laget, som ikke har spilt sammen tidligere, kommer ikke til å gjøre det igjen heller. Så enkelt er det. 

- Jeg ville at de skulle slåss som lag for hverandre. Dessverre så klarte de ikke den oppgaven

19276.jpg
Owen Coyle og Blackburn seiret på Loftus Road lørdag

Mackie og Eze unntakene
Det er selvsagt enkelte lyspunkter også på svarte dager. debutant og 18-åring Eberechi Eze var en av dem, men måtte typisk nok av banen etter drøye kvarteret. 

Jamie Mackie var den andre som ikke fikk "svi" i omtalen til Holloway. 

- Jamie slåss og taklet hele kampen, men hva i all verden drev resten av laget med? De var ikke klare og de kommer ikke til å gå ustraffet fra det. 

Feigt
De fleste på tribunen var oppgitt over det som ble levert på banen. QPR skapte nesten ingenting som satt Blackburn på prøve. Det var ikke tanken til Holloway da laget entret banen. 

- Vi spilte ballen sidelengs og bakover, fordi vi ikke hadde den rette miksen av spillere og helt feil innstilling. Jeg syntes vi gjorde en svak forestilling og at laget ikke viste meg i nærheten av hva jeg hadde forventet. Jeg ga noen en sjanse til å vise seg frem, men den sjansen spolerte de. 

På torsdag ser vi hvem som "overlever" slakten til Holloway. Da venter Reading i ligaen.