Av STEINAR SÆTHER

Ikke den største bomba at vi røyk på vårt femte strake tap sist mot hardkjempende ugler. Nok en gang 1-2, men hederlige tap fins ikke lenger.  Noen er raskt ute med å kritisere I an Holloway, noen vil ha ham sparka allerede. Jeg trur Olly sier (evt skriker) det som skal være nødvendig i garderoben før kampene, det er bare det at spillerne sjøl ikke har den rette gøtsen lenger etter at kontrakten blei sikra - for det er som Dag Håkon skriver, liten sjanse for å rykke ned på tross av tapene. Men vi som supportere er i vår fulle rett til å kritisere spillerne for deres holdning!

Neste stopp er i gangavstand (om du går tidlig nok!), for i ettermiddag skal vi opp mot den ene naboen i sør, Brentford på Griffin Park. Biene som de kalles kan fort gjøre vondt verre ettersom de har en annen mentalitet enn oss. Midt på tabellen, likevel spiller de fletta av de fleste hjemme for tida. Geitebukkene fikk ikke mindre enn fire bistikk i rævva og blei lempa inn på dyretransporten og kjørt hjem såra og vonbråtne. 

Flere spillere har utmerka seg denne sesongen, ikke minst framover på banen. Lasse Vibe fikk det etter hvert til å løsne og har prestert 14 mål. Dansken har også bidratt med 7 målgivende og masse energi. Hurtigbien Sawyers har også 7 målgivende. Jòta Peleteiro har sørga for nettsus 10 ganger, det samme som vår egen Sylla har prestert. Bisvermen har masse energi og bruker den framover for alt det er verdt. Hele 70 mål har de oppnådd, som er langt mer enn våre 49. Siden årsskiftet har biene skåra mer enn alle andre i championship, hele 41 mål på 19 kamper har det blitt! Bakover er vi like med henholdsvis 60 og 59. Når biene har vært på tippekupongen har halvgarderingen HB vært nesten like sikkert som helgardering. Tallene er 17-9-17!

Så og si skadefritt blant biene, hos oss er som kjent Cousins helt ute. Det er fortsatt tvil rundt Onuoha og Hall som begge har stått over de to siste. LuaLua er på plass nå.

Vi har da statistikken på vår side. 4-4-2 på de 10 siste er ikke så gæ`ærnt, dog nevner jeg at de to tapene har kommet på de tre siste kampene.

Lokaloppgjør burde tilsi at også vi melder oss 100% til tjeneste i dag. Magefølelsen er IKKE der. Uansett hva Olly prøver å formidle i garderoben før kampen, så trur jeg bestemt at vi blir for puslete og små for sjette gang på rad. 2-1 eller 3-1. Eller en sangtittel som renner meg i hu fra 80-tallet: "Honey for the bees" med Alison Moyet. Det hjelper ikke å være søte som honning på en fotballbane, det blir ikke positive resultater av det!