Av STEINAR SÆTHER

Tidligere har Blackburn skaffa oss en del poengproblemer, Reveal-Page-Parts-02-300x300.jpgi den siste kampen før landslagspausa var de intet problem lenger. 4-2 var en god bekreftelse på at denne sesongen blir behagelig annerledes enn forutsett.

Hull under ledelse av Grant McCann har vært et vinglelag resultatmessig. 3-4-4 sier tallene og 14-16 i målforskjell. Der ute på nordøstkysten, ved bredden av Humber River, har de 2-2-2. Tradisjonelt har de vært et godt hjemmelag og vi er et av lagene som harfått merke det. 30 år har gått siden vår forrige seier "der i gården".

Etter seieren sist tok vi tilbake momentum og landa på en fin 9.plass med 6-1-4 og 18-19 totalt. Jevnt over hele fjøla, for vår del er det kun 3 poeng og målforskjell opp til serieledelse. Vi kan ergo leve opprykksdrømmen til det motsatte er bevist. Når deter skrevet, så håper jeg vi ikke klarer det denne sesongen. Maksimalt et sluttspill nå, for så med et sterkere lag og en sterkere økonomi i ryggen, gå for opprykk neste sesong.

Tigrene fra Hull har et middels mannskap å skilte med. Målvaktene er nok deres sterkeste "lagdel" med Long, som har stått alle kamper, Mannion og vår eks. Ingram. Forsvaret inneholder Burke, Lichaj og De Wijs som de beste, og sistnevnte er skada. På midtbanener Stewart, Honeyman og Irvine de som viser mest igjen. Norges Markus Henriksen får jo ikke lov å spille fordi han ønsker seg vekk. Håper et januarvindu fikser det! Blant spissene er det Bowen og Grosicki som putter målene, de har 4 hver.

Få skader å melde hos begge lag, kun den ene forsvareren hos Hull, mens Warburton virker glad og fornøyd etter 2 uker pause.

Tigerene har 4-7-0 på oss siden 1970, "det er kun historie", sier Warburton om den saken. Jarrod Bowen er en hjemmebanespiller! Han skårer eller er involvert i så og si alle målene som gjøres på KCOM Stadium. Av hans siste 18 mål har 17 kommet nettopp der!.

Vanskelig å si hva som venter oss i ettermiddag. På en tippekupong ligger helgardering nærmest med U som utgangstegn. Men vi går for seier, sier Warburton, så jeg sier derfor 2-1 til oss 🙂