Av EMIL FJELD OLSEN

For andre kamp på rad valgte Harry 4-3-3 foran 3-5-2. Forsvarsfireren besto av Isla, Caulker, Rio og Hill. Trioen som fikk starte på midten var Fer, Sandro og Kranjcar. Barton var ute med skade og var dermed ikke tilgjengelig. Uten at det er offisielt tror jeg også at Mutch har dratt på seg en skade, siden han ikke engang var med på innbytterbenken. På vingene spilte Hoilett og Phillips, alene på topp var Charlie klar.

God åpning
De første 20 minuttene klarte vi oss bra, United hadde presset men vi lå kompakte og de røde djevlene klarte ikke skape de store sjansene. Offensivt var det derimot veldig svakt, mange lange baller mot en ensom Austin nytter ikke.

Dagens kaptein Clint Hill var kanskje den som slet mest, tempoet var høyt og han var for sent ute ved flere anledninger. Ikke et vondt ord om Hill, men han er i mine øyne rett og slett ikke god nok for Premier League.

Kalddusj og stor mulighet
I det 24. spilleminuttet får United et frispark fra drøye 20 meter. Rekordsigneringen Di Maria prøver seg på ett innlegg, men ingen er på den og ballen spretter en gang før den går i mål bak en forfjamset Robert Green som i mine øyne ikke kan klandres. Tøft å svelge for et QPR-lag som fram til dette bare hadde forsvart seg, nå måtte de opp å skape sjanser.

Og bare minutter etterpå er det nettopp det som skjer, Kranjcar med en lang ball mot Phillips. De Gea prøver å bryte ute på cirka 20 meter og misser, brått har Phillips blank goal, men vingen sentrer ballen i føttene på Evans. Skal man heve seg mot lag som United må sånne sjanser sitte, svakt av skotten.

Ydmykende
Resten av kampen er preget av et godt Manchester United-lag og et noe slitent QPR. Klokka rekker å tikke til 35 før 2-0 er et faktum, og det er nysigneringen Ander Herrera som gjør det, han får en pasning av Rooney og banker den i hjørnet. Utagbart for Green. Mindre enn 10 minutter senere smeller det igjen, Rooney blir ikke presset da han får ballen på 16 meter og kan legge den i samme hjørnet som Herrera. Svakt forsvarspill.

I pausen tar Redknapp grep, han tar ut Clint Hill som leverte en svak forestilling inn kommer kvikke Traore. Etter bare 2 minutter på banen viser han farten sin og drar med seg et par United-forsvarere. Han spiller ballen smart tilbake til Kranjcar som fra 16-meter får skyte på direkten, det blir for midt på mål og De Gea redder greit. Et lovende angrep som hadde fortjent en scoring.

Stort mer skaper vi ikke, hjemmelaget derimot har mange kort å spille på. 53 minutter har gått da Mata bør score, 5 minutter senere sitter 4-0 og det er Mata som gjør det. Kampens store spiller Di Maria noterer seg for assisten. United hadde i tillegg 3 store muligheter som fort kunne ha endt med mål.

Debutantene
Sandro så frisk ut i starten og fikk satt inn et par gode Sandro-taklinger, men det var tydelig at han ble sliten. Etter 74 minutter var det nok for brasilianeren som til tider gjorde det greit. Men han har absolutt ikke vist seg fra sin beste side. En mann som blir viktig fremover. En annen debutant var Eduardo Vargas, han fikk en drøy halvtime da han erstatter Austin. Vargas var positiv og fikk en sjanse alene med De Gea, men det var skrått hold og chileneren satt den utenfor.

Forsvarsfireren vår fungerte dårlig i dag, Traore kom inn og leverte noen gode involveringer. Vår beste spiller i dag var Kranjcar som viser at han holder nivået, kreative og smarte løsninger og hælflikker. Hoilett må også få godkjent i dag.

Manchester United - QPR 4-0 (3-0)
Mål: Di Maria (24), Herrera (35), Rooney (44), Mata (58)