Av STIAN KARLSEN

Av rene spisser så er det ikke så mye å ta av i troppen til QPR akkurat nå. Charlie Austin er den soleklare eneren, men hva skjer hvis skader og suspensjoner skulle  utelukke ham i noen matcher

Utvalget
Spissene Chris Ramsey har å velge mellom, foruten Austin, er Grego-Cox, Blackwood, Polter, Emmanuel-Thomas og Mackie

Grego-Cox er spilleren de fleste ønsker skal lykkes. Han er meget ung (18 år) og en lokal gutt. Dessverre blir det ikke mange sjanser for Grego-Cox på førstelaget, og han stiller nok ikke først i køen når Austin ikke er tilgjengelig. Grego-Cox trenger en fin opplevelse på utlån. Gjerne i en League One-klubb. 

Tyler Blackwood er kanskje den spilleren man burde hatt minst forventninger til, men sannheten er at han nærmer seg A-laget gjennom imponerende scoringsratio for U21/reservelaget. Han er en naturlig målscorer, men mangler litt på allroundferdighetene foreløbig. 24-åringen kommer fra amerikansk collegefotball og vi kan ikke forvente for mye av ham denne sesongen, men hvem vet? Blackwood hadde jeg gjerne sett utfordret litt på championship-nivå. Begynner å få troen på at han har nivået inne. 

 

Sebastian Polter er det mange som etterlyser. Tyskeren har også en god scoringsratio på et litt lavere nivå, og kom da også inn for Austin i første serierunden. Han startet i ligacupen og scoret mot Yeovil, men de siste ukene har det vært mistenkelig stille rundt ham. Det har vært spekulert i om at han "langt-fra" er Ramsey sin favorittspiller og derfor er ute i kulden, men nå kan det se ut som at det er lei lårstrekk som holder ham ute enda noen uker. Ikke avskriv denne mannen helt enda. 24 år er den fin utviklingsalder. Polter er fremdeles spennende. Bli skadefri og vis oss hva du kan!!

Jay Emmanuel-Thomas har vist at han kan komme inn og gjøre manns jobb. I ligacupen scoret han i begge våre runder, men man blir ikke imponert over statistikken han har levert på dette nivået. Det er kun på League One-nivå han har levert noe som kalles anseelig mengde mål. HAr mange gode egenskaper i form av kraft og fart. Ville trolig blitt bruk for JET i et Austin-fravær i skrivende stund. JET er et opplagt valg all den tid han har mange egenskaper som passer en enslig spiss. Chris Ramsey kommer til å gi ham mulighetene til å overbevise denne sesongen. Grip dem!!

Jamie Mackie ser nok ikke på seg selv som ensom midtspiss, men vi vet at han kan løse den oppgaven også.
Jamie Mackie er det opplagte valget med sin rutine og arbeidskapasitet. I tillegg har han en høy stjerne hos fansen, noe Chris Ramsey garantert er opptatt av selv om han nødig kommer til å innrømme det.