Av DAG HÅKON HELLEVIK

De som klarte seg best i fjor var Gjermund Sægrov, Knut Aksnes og Marius Troldmyr. Forhåpentligvis har de alle fått sine premier når dette leses.

Årets konkurranse er av samme format som tidligere. Du skal sette opp årets championshipklubber i den rekkefølgen du tror de vil ha etter sesongslutt i mai. Lag en liste hvor klubbene er nummerert fra 1 til 24.

MEN: Vær så snill! Lag lista i et enkelt og greit format uten tabeller, logoer eller annet stæsj. Skriv den inn i et worddokument eller skriv den inn i mailen - med nummerering - men uten noen form for digital sminke. Slikt skaper merarbeid når vi skal sortere rekkene og sammenligne dem.

Premien - eller premiene dersom det blir så mange deltakere at vi kårer flere vinnere - vil være QPR-drakten for sesongen 2017/18. Er vi i godt humør deler vi også ut noen ekstrapremier. Du må imidlertid være medlem av QPR Norway for å kunne vinne.

Konkurranseregler:

  •  Vi gir to poeng for eksakt riktig tabellplassering, og ett poeng for nesten riktig plassering  med feilmargin på pluss/minus en. Den med flest poeng vinner.
  •  Ved likhet vinner den som har flest eksakte plasseringer riktig.
  •  Ved likhet også da vinner den som kommer nærmest med sitt tips om QPR.
  •  Ved likhet også da gir vi opp og deler ut flere premier.
  •  Skulle noen klubber få poengtrekk er det rekkefølgen etter sportslig opptjente poeng  som teller.

Send bidraget ditt til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv - og det er viktig - «Tabelltips» i emnefeltet.

Fristen er torsdag 8. september.