Av STEINAR SÆTHER

11 SW badge.jpgDet tok som forventa ikke lang tid å buklande etter seieren borte over Boro. Wigan var akkurat gode nok til å få det ene målet i kampen onsdag. Hjemmelaget kunne skåra et par mål til, for oss burde Chair absolutt utligna. Wigan må antagelig vinne de fire siste kampene også for å unngå nedrykk. Økonomien er nå så dårlig at de er satt under administrasjon - ja, og poengtrekket ser ut til å bli 12 poeng. 

Uglene fra Sheffield tapte også fortjent onsdag, det 1-3 hjemme for Preston som kjemper med nebb og klør for å tilrive seg nederste sluttspillsplass. Wednesday er for meg kanskje sesongens største skuffelse ettersom de hadde et godt mannskap når sesongen starta. Jeg gambla på en andreplass på tabellen, men dengang ei. Allerede etter ti serierunder i fjor høst så det unektelig ut som de hadde meldt seg ut  Derfra og hit har det vært direkte uspennende. Det vil si, spenningen har steget ett lite hakk nå, for lagene under tar ofte poeng om dagen. Laget har 52 poeng og det fins en ørliten mulighet for at Hull på øverste nedrykksplass kan ta dem igjen, skjønt jeg tviler sterkt.

Hugill er antagelig ute fortsatt - èn kamp for tidlig, sies det. Det samme gjelder også Wallace. Monk savner ennå Lee, og det kan hende Murphy og Wickham må vente en kamp. Men det betyr at unge spillere på begge lag får flere muligheter til å spille seg opp.

Uavgjort passer begge lag greit, sjøl om begge vil ha tre poeng for æren si skyld. Laget som vil mest får det avgjørende målet. For første gang sida restarten har jeg ingen klar formening om sluttresultatet. Så på en tippekupong ville jeg satt HUB.

Come on U Rsssss!