Av STIAN KARLSEN

25-åringen kommer til QPR og tar trøye nummer 40. Sylla er fra Guinea og har 22 kamper for sitt landslag. Kontrakten han har signert er på tre år og overgangssummen er ukjent. Hans aktive fotballkarriere har han hatt i Frankrike og Belgia, og han innrømmer at spill i England har fristet i lengre tid. 

- Dette er et spennende steg for meg. Jeg har alltid drømt om  å spille i England og når muligheten til å spille i QPR dukket opp så var det perfekt. 

Scoringsrate
Sylla har i snitt scoret i cirka hver tredje kamp i klubbene han tidligere har spilt for. Etter en sesong i Anderlecht står han med 9 nettkjenninger på 33 kamper. Det snittet er veldig likt i alle klubber han har vært (Le Mans, Bastia og Zulte Waregem) og dersom han fortsetter dette snittet i QPR kan vi forvente 10-15 scoringer i løpet av sesongen 

Chris Waddle
Mange har sammenlignet Sylla med Chris Waddle. Skulle vi få noe i nærheten av den gamle engelske storspilleren så skal vi være svært fornøyd.  

Svært fornøyd er også Jimmy Floyd Hasselbaink. 

- Dette er veldig god business for klubben. Han er veldig god i luften og kan score mål med hodet. Han er teknisk god og vi føler han kan tilføre troppen noe. 

- Vi føler også det er store utviklingsmuligheter for Sylla. Han kan bli bedre og sterkere. 

Cole Kpkawa til Barnsley?
Samtidig er QPR og Barnsley enige om en overgangssum for Cole Kpkawa. Kpkawa har vært i QPR siden han var åtte år og mange supportere reagerer sterkt på at 20-åringen er på vei bort. 

Det er høyst sannsynlig at han forsvinner før vinduet stenger i morgen kveld. Prisen skal være på ca.£500 000 pluss klausuler. 

U R´sss