Av STEINAR SÆTHER

Det ble med det ene poenget borte på AESSAL New York Stadium. 1-1 i Cifuentes` debut var greit ut i fra sjansene og spillet - hvorav det siste var oppløftende. Etter mitt syn fortalte det samtidig hvorfor både Rotherham og QPR har plassert seg der nede på tabellen. Vi har det beste mannskapet av oss, men som vi alle er innforstått med, Championship er et brutalt sted å være. Vi har i lang tid slitt med skader på nøkkelspillere, og da vil en klubb på vårt nivå uansett ha store problemer med å vise vårt beste.

At vi gleder oss over kvaliteten på Chair sin prestasjon som ga 1-0, og Dixon-Bonner sitt solide spill i sin første fulle kamp, ja, det gjør vi. EDB sitt spill kunne endog blitt belønnet med en plass på Rundens lag i Championship, dog var det Paal som fikk den æren. Gratulerer! Både Colback og Dozzell er tilbake i dag, hvem begynner på benken?

Sparket manageren

Bristol City sparket Nigel Pearson før kampen mot Sheffield Wednesday. Sparkingen var ikke særlig populær, og mange harde ord ble sagt. Laget lå midt på tabellen før kampen, slik at logikken bak avskjedigelsen var høyst diskuterbar. Vår egen avskjedigelse av Gaz var langt mer forståelig. Tirsdag fikk Oxford United sin manager Liam Manning jobben. Han debuterer på sett og vis i dag, altså.

Seieren sist lørdag løftet laget èn plass opp, da til ellevte. Tallene er 6-3-6 og 16-16 som gir 21 poeng. Vi hoppet opp til 11 skårede mål. 27 i eget nett er dessverre nær 2 baklengs i hver kamp. Som skrevet opptil flere ganger mener undertegnede at antallet baklengs er det enkleste å gjøre noe med.

Rob Dickie skåret seiersmålet mot Uglene og fikk også plass på Rundens lag. Pearson brukte irske O`Leary som fast målvakt. 5 mann spiller nesten alt i forsvaret, Dickie er nevnt, men også Tanner, Gardner-Hickman, Naismith og Pring er i den kategorien. Vyner er også solid men har vært litt plaget av skader. Er med nå!

På midten og framover er det Williams, Knight, Sykes, James og Mehmeti som holder skansen i midtbaneleddet, mens rutinerte King kun har noen kamper. Helt framme er vår andre eks Nakhi Wells sentral. Cornick og Bell (toppskårer med 4 mål) spiller også det aller meste. Østerriske Weimann står med 10 kamper og null mål. Ennå! Hvem Manning velger å bruke i de ulike posisjonene blir selvsagt hans privilegium.

Skadesituasjonen

Wells og James er to av i alt seks spillere som kan være ute i ettermiddag for the Robins. Vi har fortsatt Fox og JCS ute med skader, og nå hviler Chair etter det gule kortet sist. På en annen side er Dozzell og Colback klare til å imponere Cifuentes og den nye assistenten Calm, også han fra Hammarby og Spania. Og det har også fra før oversette Richards planer om å gjøre når han får spilleminutter i dag.

Ingenting tyder på at årsmøtet i supporterklubben som befinner seg på Matrade Loftus Road, får se en målorgie. Logikken sier maksimalt to mål, det ut i fra hva lagene har prestert foran mål i høst.

Jeg slår til med seier til oss 1-0 eller 2-0 fordi vi virker noe styrket nå.

Men for all del... Come on U Rsssss!