At vi i det hele tatt fikk med oss poeng fra denne bortekampen skal vi være godt fornøyd med, men uavgjort er absolutt ikke godt nok i den situasjonen vi har havnet i denne sesongen. 16 kamper har det nå gått uten at vi har tatt tre poeng i en og samme kamp!

Lagoppstiling
Laget vi stilte var uforandret med ett unntak fra sist match mot Aston Villa. Granero måtte finne sin plass på benken til fordel for Shaun Derry.
Det vil si at Green fortsatte med hanskene på og hadde Bosingwa,Nelsen,Hill og Traore foran seg. På midtbanen var det gledelig og se at Mbia hadde ristet av seg nakkeskaden han pådro seg sist. Derry og Diakite utgjorde resten av midtbanen sentralt. Taarabt og Shaun Wright-Phillips tok hver sin flanke og Mackie skulle kjempe alene på topp igjen.

Nok en gang baklengs først
Førsteomgangen var alt annet enn svært underholdende. Wigan hadde noen tilløp til målsjanser på blant annet en variant av "start-vippen" etter frispark. Etter 18 minutter kom den første store sjansen og den endte i scoring. McCarthy sa ja takk til en dårlig klarering etter corner og sendte i vei en markkryper, som reflekterte i Mackie, fra 16-meteren.Green var utspilt og kan ikke klandres.

Rask utlgning
Noe som ikke er typisk for QPR er å score på dødball. Gleden var derfor enorm da kaptein og sjef Nelsen stanget inn headingen på første stolpe etter en corner. Vi var tilbake i matchen kun minutter etter at vi kom under. Resten av omgangen var det lite som skjedde foran de to målene. Taarabt pådro seg gult kort på overtid.

Rundspilt
Starten av andreomgang ble hektisk i området rundt Robert Green. De første 20 minuttene av omgangen ble vi rundspilt og hadde all mulig hell og lykke med oss. En god Green og stolpene reddet oss og vi red av stormen. Di Santo og Koné var mer enn en håndfull for forsvaret vårt denne perioden. Midt i stormen gjorde Redknapp sitt første bytte. Taarabt ut (pga sitt gule?) og Cissè inn. Han er jaggu offensiv i hodet den nye manageren vår!

Kortvarig snuoperasjon
Da spillet roet seg var det tid for å slå tilbake. Mbia stjal ballen fra høyrebacken til Wigan og frispilte Wright-Phillips. Han spilt ballen langs bakken inn til en bevegelig Cisse i boksen. Han "sentret" ballen videre med venstrebeinet inn i mål. Enkelt, kjapt og effektivt! Deilig!

Som det bunnlaget vi er så varte det ikke så lenge med denne herligheten. Tre minutter senere kom ett innlegg fra venstre som traff McCarthy. Mannen ,som ikke har scoret på snart to år i Premier League, takket for gavepakken og scoret sikkert sitt andre for dagen.
Etter dette var Wigan best og QPR kan si seg mest fornøyd med ett poeng.

Bestemann?
Av positive spillere må keeper Robert Green nevnes. Shaun Wright-Phillips er i bedre form enn noen gang i QPR-trøya og leverte en klart godkjent i dag, men bestemann var nok en gang Ryan Nelsen. Nelsen ryddet opp i stor stil ved en rekke anledninger, han scoret ett flott mål og går foran med stor innsats og glød. Hvem hadde trodd det i sommer?

Viktig med poeng, men vi trenger sårt tre av dem!

Spillerne har droppet årets julebord. Sikkert fornuftig, men vi supportere trenger virkelig en opptur. Undertegnede sjekker ut og går på julebord. Håper på minimalt med fotballfaglig prat for å holde stemningen oppe!

U R'sss

Fakta
Wigan - QPR 2-2 (1-1)

Mål: W: McCarthy 19, 74. Q: Nelsen 26, Cissé 71
Tilskuere: 17.163

QPR (4-1-4-1): Green; Bosingwa (Fabio 85), Nelsen, Hill, Traore; Mbia; Wright-Phillips, Derry, Diakite (Granero 78); Taarabt (Cisse 59); Mackie.
Ikke benyttede reserver: Murphy, Ferdinand, Hoilett, Faurlin.