Av STIAN KARLSEN

4-2 mot Manchester United, 2-1 mot Cambridge og 3-3 mot Leicester. Det er fasit etter pre-season. Resultatene er imponerende i seg selv, men måten QPR fremstår på er makeløst. Vi ser rett og slett veldig gode ut og nå snakkes det om opprykk langt utenfor korridorene i W12. 

Ta kampen mot Leicester først. Bortelaget stilte med det som trolig er deres beste mannskap, og forbereder seg til trofékamp neste helg mot Manchester City (Community Shield) De manglet riktignok James Maddison på grunn av fødsel, men Brendan Rodgers ville ikke tape denne kampen. Det var tydelig. 

De skulle likevel få hendene fulle mot våre gutter i denne matchen. (se høydepunktene fra kampen nederst i saken) 

Scoringene
Charlie Austin åpnet scoringene rett før pause da han ble nydelig satt opp av Ilias Chair. Austin virker gloheit i motstanders boks og banket inn ledelsen. Etter å ha presset hardt i første del av 2 omgang så skulle ledelsen dobles. Hodet til Yoann Barbet var sist på ballen. 2-0 etter 55 minutter. Med kvarteret igjen å spille så kom det to kjappe fra Leicester. Først fra Dewsbury Hall og deretter fra deres største sommersignering Patson Daka. 2-2 .

Rob Dickie banket inn 3-2 med syv minutter igjen å spille, etter at Jimmy Dunne hadde skutt i stolpen. Det trodde de fleste skulle holde til seier, men i siste spilleminutt får Leicester straffe etter at Dieng feller målscorer Daka. Straffen setter Iheanacho sikkert inn til sluttresultat 3-3. 

leicester-gal-310721-8.jpg

Forventninger
Dette sommervinduet og gjennomføringen av pre-season gjør at vi har hevet forventningspresset betydelig i inngangen til ny sesong. Ikke en gang da vi rykket opp under Neil Warnock var forventningene på dette nivået. Det er rett og slett fordi vi har sett steingode ut og at vi føler at alle brikkene i puslespillet er lagt med presisjon. Tålmodighet og tid har blitt gitt, noe som ser ut til å gi god avkastning. 

Det skal minnes på at det var mange som "skrek" etter at Warburton burde gå så sent som i desember 2020. Warburton har vært en meget viktig brikke for at QPR er hvor de er per dags dato. Fallhøyden inn i ny sesong er nå ganske stor, men sammenlignet med de fleste andre championshipklubber så er vi i en meget god posisjon. Ingen grunn til å ikke ha forventninger. 

Millwall neste
Neste helg starter moroa opp for alvor. Da venter Millwall hjemme i serieåpningen. Har vi noen gang gledet oss mer? 
 

QPR (3-4-2-1): Dieng; Dickie, De Wijs (Dunne 65), Barbet; Odubajo (Adomah 74), Ball, Dozzell (Dykes 45), Wallace (McCallum 74); Chair (Bettache 84), Willock; Austin (Thomas 65).