4-2 mot Manchester United, 2-1 mot Cambridge og 3-3 mot Leicester. Det er fasit etter pre-season. Resultatene er imponerende i seg selv, men måten QPR fremstår på er makeløst. Vi ser rett og slett veldig gode ut og nå snakkes det om opprykk langt utenfor korridorene i W12.

Ta kampen mot Leicester først. Bortelaget stilte med det som trolig er deres beste mannskap, og forbereder seg til trofékamp neste helg mot Manchester City (Community Shield) De manglet riktignok James Maddison på grunn av fødsel, men Brendan Rodgers ville ikke tape denne kampen. Det var tydelig.

De skulle likevel få hendene fulle mot våre gutter i denne matchen. (se høydepunktene fra kampen nederst i saken)

Scoringene
Charlie Austin åpnet scoringene rett før pause da han ble nydelig satt opp av Ilias Chair. Austin virker gloheit i motstanders boks og banket inn ledelsen. Etter å ha presset hardt i første del av 2 omgang så skulle ledelsen dobles. Hodet til Yoann Barbet var sist på ballen. 2-0 etter 55 minutter. Med kvarteret igjen å spille så kom det to kjappe fra Leicester. Først fra Dewsbury Hall og deretter fra deres største sommersignering Patson Daka. 2-2 .

Rob Dickie banket inn 3-2 med syv minutter igjen å spille, etter at Jimmy Dunne hadde skutt i stolpen. Det trodde de fleste skulle holde til seier, men i siste spilleminutt får Leicester straffe etter at Dieng feller målscorer Daka. Straffen setter Iheanacho sikkert inn til sluttresultat 3-3.