Troppen som er tatt ut inneholder flere spillere som vi forventer skal forsvinne før «alvoret» starter, men altså ingen Barton eller Diakite. Det kan ikke tyde på annet enn at begge, langt på vei, er på vei bort fra klubben.

Troppen
Green, Murphy, Hill, Traore, Ferdinand, Simpson, Onuoha, Bosingwa, Young, Suk-Young, Ephraim, Mbia, Faurlin, Derry, Granero, Hoilett, Park, Wright-Phillips, Taarabt, Mackie, Jenas, Remy, Zamora, Johnson, Sanusi.

Satser rutinert
Til tross for at Fernandes har sagt at det skal satses på unge og sultne spillere, så har Harry Redknapp plukket ut en rutinert tropp. Her er det for eksempel ikke plass til egenproduserte unggutter som Michael Harriman og Max Ehmer.

På prøve
Ryan Sanusi er ukjent for de fleste av oss. Han prøvespiller for oss på denne turneén. Han er en 21-årig midtbanespiller fra Belgia, som til daglig spiller i nedrlandsk fotball og Willem II.

Delt i synet på Joey Barton
Den siste uken har vi spurt om dere ønsker Joey Barton i QPR kommende sesong. Ett knapt flertall ønsker ikke Barton med videre (48%), 8% er usikre og 44% ønsker ham. Nå kan det altså se ut til at flertallet får viljen sin på denne.
Denne uken spør vi om det er greit at spillerne bruker sosiale medier.

Første kamp
Den første uken av pre-season har bestått av hard fysisk trening. Clint Hill har uttalt at innsatsen er høy hos samtlige spillere, selv om noen av dem garantert er på vei bort.
Første kamp i oppkjøringen spilles kommende torsdag mot Exeter. Laget som også er motstander i 1.runde av ligacupen den 5 august.
 

U R'sss