12770 tilskuere bivånet det målløse oppgjøret fra tribuneplass. De fleste mener nok at det ikke var all verdens av valuta for inngangspengene.

QPR er på fjerde plass, godt forankret i playoff og møtte et Swansea-lag som sliter i andre enden på en 17.plass. Swansea hadde en klar plan om å hente hjem ett poeng, eventuelt tre heldige, ved å skape frustrasjon hos et QPR i flytsonen. Det lyktes de i aller høyeste grad med.

Mark Warburton gjorde fire endringer etter seieren mot Coventry. Matchvinner Adomah startet på benken, i tillegg var Dozzell, Dykes og Gray utelatt denne gangen.  Moses Odubajo, Stefan Johansen, Charlie Austin og Luke Amos kom inn og ga følgende lag:

Kampen var langt fra det beste vi har sett fra våre gutter denne sesongen, men helt uten dramatikk og målsjanser var den selvsagt ikke.

QPR startet kampen klart best og hadde Swansea i knestående de første 10-15 minuttene. Dessverre var presisjon i siste tredjedel av banen fraværende og det ble ingen virkelig store sjanser. Swansea ristet av seg den litt rufsete starten og kjempet seg inn i oppgjøret, mye gjennom å skape mange avbrudd i spillet. Det ble en lang periode med mange frispark og innkast uten at det skjedde stort foran noen av målvaktene.

Omgangens beste angrep kom da Chris Willock brukte innleggsfoten og fant hodet til Austin som igjen ga keeper Hamer en real utfordring, men linjemannen signaliserte at Austin var i offside. Yoann Barbet hadde et brukbart forsøk på frispark, men heller ikke mer enn det. Ingen var etterhvert veldig overrasket over at begge lagene gikk til pauseprat uten å ha fått nettkjenning. 0-0

Amos nærmest
Den andre omgangen startet også med press fra QPR, men det var Swansea som truet skikkelig først da Joel Piroe tvang frem en god redning av Marshall etter skudd fra meget fin posisjon.

Etter 58 minutter er Luke Amos nært å gjøre det helt store da han får ballen av Odubajo midt på halvdelen til Swansea. Amos setter opp farten og befinner seg plutselig dypt inne i 16-meteren til Swansea. Han skyter fra skrått hold og treffer innsiden av motsatt stolpe med forsøket. En strålende prestasjon, men fremdeles 0-0.

Like etter må Marshall i aksjon igjen og leverer varene da Korey Smith avslutter godt i boksen til QPR. Warburton følte det var på tide med endringer...

Dykes og Adomah
Amos fikk sin gyldne mulighet som noe av det siste han gjorde. Lyndon Dykes kom inn på banen sammen med Albert Adomah som erstattet Lee Wallace etter 61 minutter. Det betød samtidig at Odubajo byttet fra høyre til venstresiden som vingback for å gjøre plass til Adomah.

Det ble etterhvert en frustrerende aften for våre menn, som gikk litt sure ettersom kampen skred frem. Akkurat som Swansea håper...

Dykes med kjempesjanse
Willock gikk ut med åtte ordinære minutter igjen og spille. Erstatteren George Thomas, som hadde et godt innhopp mot Coventry, var sentral i oppbyggingen til QPR sin siste store sjanse. Minuttet etter innhoppet gjorde han en god jobb da han fant Odubajo på venstresiden. Odubajo plukket ut Dykes sentralt som fikk avslutte ganske upresset omtrent fra straffemerket. Avslutningen går rett på Hamer som redder relativt komfortabelt.

Drama mot slutten
I det 88 minutt trodde Swansea et øyeblikk at det hadde "stjålet" alle tre poengene da deres innbytter Obafemi blåste ballen i mål etter fint spill. Linjemannen er imidlertid tidlig oppe med flagget og reprisen viser at det er en riktig avgjørelse med Obafemi i offside.

Det ble ingen fler store målsjanser, men et rødt kort skulle deles ut i det første minuttet av overtiden. Downes hadde gult fra før av da han havnet i klammeri med Charlie Austin som endte i bakken. Austin selv var ikke helt uskyldig i opptrinnet, og skal vi gjette så tror man at det var en smule kalkulert fra vår rutinerte spiss. Dommeren viste i alle fall ut Downes og ga et gult kort til Austin i situasjonen. Noe som virket fornuftig

QPR klarte ikke utnytte at det var 11 mot 10 den korte tiden som gjendstod. Da dommer Andy Davies blåste av oppgjøret så føltes det heller ikke helt urettferdig at det endte med poengdeling. Etter fire strake seiere så gikk det ikke veien denne kvelden. Trøsten får være at QPR fremdeles er ubeseiret hittil i kalenderåret 2022, selv om det var litt nedtur både spille og resultatmessig i dette oppgjøret.

QPR får en ny sjanse til å kapre tre poeng  på Kiyan Prince Foundation Stadium allerede til helgen mot Reading. Fakehoops skal vi slå!!!