Gary Hooper har vært jaktet lenge av flere klubber, og har vært Harry Redknapp sitt hovedmål den siste tiden. QPR og Norwich var begge i budrunde om den målkåte spissen.

Godtok bud
Celtic godtok QPR sitt bud på £5,5 millioner onsdag og det så veldig lyst ut med tanke på en overgang til QPR. Det så faktisk så bra ut at Harry var ute å kommenterte overgangen i mediene.

- Vi er veldig nær en avtale med Gary Hooper. Noen detaljer gjenstår, men vi er veldig begeistret over å kunne få en spiller av dette kaliberet. Han kan fort score 25 mål for oss denne sesongen.

Norwich kontret
Kanarifuglene matchet imidlertid budet til QPR i siste time, og Hooper valgte Premier League fremfor Championship som sitt neste stoppested. Dermed ble det gult og grønt (kvalmende nok) fremfor vakre hoops på Hooper. Harry Redknapp var en skuffet og resignert mann over den avgjørelsen.

- Jeg er veldig skuffet, for jeg følte at vi hadde denne avtalen i boks. Dette må vi ta lærdom av. Avtaler som dette må gjøres kjapt ellers kommer det andre klubber på banen, og det er hva som har skjedd i dette tilfellet. Det er klart at dette setter oss tilbake, for jeg syntes virkelig at dette hadde vært en fantastisk signering for oss.

Målkåt
Gary Hooper har spilt for Celtic i tre sesonger etter at han kom fra championship og Scunthorpe i 2010. I følge wikipedia har den 25-årige spissen scoret imponerende 63 mål på 95 kamper for de skotske mesterne.

Det er frustrasjonens dager i QPR-leiren (og ikke minst hos oss fans!) nå når Jamie Mackie har forsvunnet og denne overgangen falt i fisk.

Det finnes likevel flere fisk i havet, men er alle så store og gode som denne mon tro?

Floskelen om at det aldri er kjedelig å være QPR-supporter er fristende å dra frem i en slik stund, for nå trenger vi virkelig litt positiv flyt i ukene fremover.

Onwards & Upwards
U R'sss