Av STIAN KARLSEN

Neil Warnock har helt sikkert tatt ut laget til denne kampen, men han måtte bli hjemme av personlige årsaker. Hans assistent, Kevin Blackwell, tok styringen på benken.

Laget var myntet på en ting; og hente poeng på en kynisk måte!

Green, Perch, Hall, Onuoha og Konchesky beskyttet eget mål. På midten var Fer den mest offensive, mens Sandro tok seg av ryddejobben. I tillegg hadde vi Faurlin som skal fungere som vaktmester. På flankene var det mest defensive fibre med Yun og Henry (ja, det stemmer. Karl Henry!)
Matt Phillips kjente nok på følelsen av å gjøre ting han ikke kan, da han stilte som ensom spiss i fraværet av Charlie Austin.

Deilig kjedelig
Hva skal man forvente av et QPR uten Austin, uten manager, på bortebane mot et av championships beste hjemmelag?

Her var det snakk om å snøre sekken og satse på overganger. QPR snørte igjen sekken strålende i den første omgangen, med unntak av en anledning. Det var etter 20 minutter da Konchesky ble fraløpt på sin venstreback. Innlegget treffer Nugent i stor fart som flikker ballen videre i stangen og ut i fanget på Robert Green

Offensivt var det ingenting å by på, men vi var godt fornøy med hva vi hadde sett frem til pause

Totalt omvendt
Hva som ble sagt i garderoben vites ikke, men det var en annen innstilling på laget som kom ut til andre omgang. Plutselig var det offensive takter. Laget dominerte kampen og hadde tre store sjanser i løpet av de første ti minuttene, men hverken Phillips, Fer eller Faurlin maktet å få ballen over streken.

Jevnspilt
Middlesbrough kom seg litt etter litt, men virket klart rystet. Resten av kampen var jevnspilt, men det lå liksom i luften at hjemmelaget ville ta alle tre poengene siden QPR hadde sløst med sjansene i begynnelsen av omgangen. Faurlin måtte vike plass for Tozser kvarteret før slutt, mens Sandro hadde gjort sitt etter 80 minutter og banet vei for Jay Emmanuel-Thomas.

Antagelsen om en scoring til hjemmelaget ble tilslutt riktig, men man måtte vente helt til det var spilt to minutter på overtid. Da fant Leroy Fer at han skulle bruke armene for å holde ballen på riktig side av linjen, etter et brassespark fra 7-8 meter. Dommerstanden har enda ikke blitt hjelpeløst nærsynt så for dette ble han belønnet med rødt kort og Middlesbrough tildelt straffespark. Et straffespark Leadbitter konverterte enkelt til 1-0 ved å sende Green til venstre og ballen til høyre.

Petrasso kom inn og spilte de siste to minuttene, men QPR var aldri i nærheten av å utligne.