Cuplaget QPR var i aksjon onsdag kveld foran et Loftus Road som ikke var fylt til randen for anledningen.

Jimmy gjorde, som forventet, helrokering på laget som slo Leeds søndag. Igjen fra de elleve som startet var kun Onuoha, Henry og Shodipo. Ingram erstattet Smithies og hadde Lynch, Perch, Furlong og nevnte Onuoha foran seg. På midtbanen var det Henry og Cousins defensivt, med Shodipo og debutant Ngbakoto på kantene. El Khayati denne gang i "fri" rolle med Washington på topp.

Sjanserikt og jevnt
Den første omgangen endte målløs, men var en underholdende affære sakl man tro rapportene. Debutant Ngbakoto var veldig livlig, men det var Furlong som kom nærmest scoring da han headet klokkerent i treverket etter drøye ti minutter.

Swindon var godt med på moroa og satte Ingram på noen prøver, men vårt andrevalg mellom stengene viste seg solid.

Scoring i debuten
De siste 45 startet ganske kjedelig. Chery kom innpå for Shodipo som første innbytter etter 58 minutter. Minuttet etter så gikk QPR i ledelsen. Chery var ikke involvert, men El Khayati dro seg fri på venstresiden og slo inn langs bakken. Washington fikk en flikk på ballen før den havnet på bakre stolpe hos debutant Ngbakoto.

!-0 og scoring i debuten er lovende saker!

God start: Vår nye mann Ngbakoto (Nag-ba-koto er cirka uttale!) sklir inn ledelsen!

Byttet ut og utligning
Ngbakoto trodde kanskje han skulle bli helt på Loftus Road og mottok stående ovasjoner da han forlot gressteppet etter drøye 70 minutter. Han rakk neppe å komme seg i (kald)dusjen før ballen lå i nota bak Ingram og utligningen et faktum.

Stewart fikk drømmertreff på volley og vår sisteskanse kunne lite gjøre for å hindre baklengs.

Skade og nær flause
Joel Lynch hadde hatt tydelige problemer før scoringen med en skade, og det kan stilles kritikk til Jimmy for å ikke ha byttet ham ut. Det gikk 5 minutter etter utligningen så ble han tvunget. Inn kom Polter og QPR satset offensivt med høyt press.

Et par minutter før full tid (ordinær) så holdt Ingram på å rote det skikkelig til for seg selv. Akkurat forløpet er vanskelig å gjengi, men kommentatorene på radio skrek og bar seg kraftig. Her var QPR heldige som ikke røk ut...

Ekstraomganger
Swindon kom å banen med 10 mann til ekstraomgangene da Lloyd Jones var skadet og alle tre bytter var utført for bortelaget.

QPR utnyttet seg av fordelen etter kun tre minutter av ekstraomgangene. Polter og Chery kombinerte fint og ballen endte opp hos Washington som enkelt kunne sette inn sitt første offisielle mål for QPR fra kloss hold.

Rotet det til igjen...
2-1, ekstraomganger og mot 10 mann. Dette kan da ikke gå galt?
Joda...

To minutter ut i andre ekstraomgang så skyter Barry og Ingram må gi en retur. Den banker Brophy i mål og lagene er like langt igjen på 2-2. QPR presser på mot et hardtkjempende Swindon, men klarer ikke få inn vinnermålet.

Straffesparkhelten
Straffesparkene ble tatt mot School End og der hvor Swindon-fansen holdt til.
Ingram redder strålende den første straffen. Chery, Polter og Washington scorer på sine forsøk og Swindon setter også sine neste to.

På stillingen 3-2 i straffekonkurransen redder Ingram sin andre for dagen og El Khayati avgjør oppgjøret ved å sette QPR´s fjerde straffe. Vi er videre til neste runde hvor Rochdale venter i nok en hjemmekamp mot League One-motstand.

Vi imponerte ikke mot Swindon, men fasit er likevel gledelig. Samtidig gleder vi oss over at våre offensive spillere alle har kommet godt i gang. Washington, Ngbakoto, Polter og Chery har alle scoret! Det er positivt!

Vi kårer likegodt Ngbakoto til bestemann på hjemmelaget. Det lønner seg å debutere tydeligvis da Shodipo fikk med seg denne betegnelsen i sin første kamp mot Leeds på søndag. Gode debutanter er noe vi ikke har vært bortskjemt med!

QPR-Swindon 2-2 eeo (0-0)
4-2 på straffer

Mål: Ngbakoto (59), Stewart (72), Washington (93), Brophy (107)

QPR: Ingram, Onuoha, Lynch (Polter 78), Furlong, Perch, Henry, Cousins, Shodipo (Chery 58), Washington, El Khayati, Ngbakoto (Kpkawa 71)