Av DAG HÅKON HELLEVIK

Avisen beskriver en episode i garderoben 3. november hvor Warnock stormet inn, overkjørte manageren og skjelte ut spillerne. Les Ferdinand prøvde å få Ramsey til å ta kontrollen, noe Ramsey ikke klarte. Dette bidro til at klubben konkluderte med at Ramsey ikke evnet å styre spillergruppa. Ramsey fikk sparken, og Warnock styrte laget mot Preston fire dager senere.

Samtidig mener avisen å vite at Ferdinand tror at Warnock egentlig ønsker å overta som fast manager, noe Ferdinand ikke vil. Dette skyldtes ansvarsfordelingen mellom en klassisk manager og en sportsdirektør. Som sportsdirektør har Ferdinand flere av de oppgavene en manager av Warnocks «gamle skole» vil kreve å ha selv, og dette vil gjøre et samarbeid mellom de to vanskelig.

Det Ferdinand ønsker er at en ny manager skal bli ansatt på den betingelse at arbeidsfordelingen i den sportslige ledelsen skal forbli slik den var mellom ham selv og Ramsey. Hvem det blir, vet vi lite om. Ryktene har gitt tidligere Villa-og Norwich-sjef Paul Lambert en fordel i racet, men han vurderer for tiden et tilbud fra Blackburn. En nettavstemning vi nylig fikk med oss på en av supportersidene viste imidlertid at tidligere Leicester-sjef Nigel Pearson er den som fansen har størst tiltro til.