- Vi har tatt en del avgjørelser når det gjelder treningsfasiliteter, sier Fernandes.

- Dette er noe jeg må ta videre med styret. Vi trenger bedre fasiliteter, og jeg tror vi har funnet et sted som egner seg, sier han videre.

Dette er i tråd med det som den nye administrerende direktøren Phil Beard tidligere har sagt, nemlig at Rangers er på vei vekk fra Harlington. Klubben har holdt til på Harlington siden 2005, etter å ha tatt over Chelseas gamle treningsområde. Chelsea trente på området, som er eid av Imperial College, siden 70-tallet og fram til 2005. Etter dette har Frank Lampard og kompani trent finter og skudd på et 20 millioners-kompleks i Cobham. 

- Vi må se på oss selv som en Premier League-klubb, sier Beard.

- Forhåpentligvis er vi en PL-klubb også i framtida, og derfor må vi se på alt vi gjør i klubben - inkludert treningsfasiliteter. Spillerne tilbringer tross alt veldig mye av tiden på treningsfeltet, og slik det framstår i dag holder ikke Harlington Premier League-standard, mener Beard.

- Vi går nå igjennom hele klubbens drift, og vi ser også på hva andre PL-lag gjør. Jeg føler at vi kan sammenligne oss med andre lag både når det gjelder det som skjer på og utenfor banen, sier Beard, som i likhet med Fernandes tenker langsiktig.