Av DAG HÅKON HELLEVIK

Øyvind lå likt med Ronny Petersen foran desemberoppgaven, men Ronny bommet på ett av de tre navnene vi skulle frem til i sesongavslutningen. Vi ba om å få oppgitt de tre første QPR-managerne som ledet klubbens A-lag til et seriemesterskap i en profesjonell liga! Svaret var James Cowan (Southern League 1908 og 1912), Dave Magnall (Divisjon 3 Sør 1948) og Alex Stock (Divisjon 3 i 1967). Ronny glemte James Cowan og puttet inn Terry Venables i stedet, og dermed glapp pokalen.

Øyvind fikk 8 poeng totalt, foran et kobbel på fem som endte på 7. En av disse var Gjermund Sægrov, så det ble en slags rettferdighet i trekningen denne gangen. Som kjent får alle deltakerne et antall lodd i trekningen som tilsvarer antallet poeng de har scoret underveis.

Sluttstillingen etter fem oppgaver ble dermed denne;

Åtte poeng: Øyvind Engelsjord (fullt hus)

Syv lodd: Ronny Petersen, Knut Aksnes, Eivind Vasstrand, Gjermund Sægrov og Frode Rekve

Fem lodd: Lars Erling Næss, Tore Karlsen

Tre lodd: Roy Hojem og Magne Buset

To lodd: Ståle Sunde

Ett lodd: Frode Pettersen og Karl Ove Dybvad.

Dermed er vi igang igjen med ny quizsesong. Vi starter med et spørsmål vi har stilt før, men som er av en slik karakter at svaret er forskjellig fra gang til gang. Vi spør;

Hvilke av dagens QPR-spillere (per 1. januar 2017) har flest A-landskamper for sitt hjemland?
Det vi teller her er landskamper totalt, ikke bare kamper oppnådd som QPR-spiller.

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter sesongslutt. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge QPR-trøye for sesongen 2017/18. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen, så har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2016/17. 

Svarfristen denne gangen er søndag 29. januar 2017  

Svarene sendes til:
​daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig!) JANUARQUIZ i emnefeltet