Spilleren ble presentert under en pressekonferanse mandag ettermiddag, og sier han er tilfreds med å komme til en klubb med ambisjoner.

- Jeg hadde flere tilbud på bordet. Men ingen av disse var i nærheten av det QPR hadde å tilby.

Ji Sung Park
Midtbanespiller Ji Sung Park kommer fra Manchester Utd. 31-åringen har slitt med lite spilletid og skader de siste par sesongene, men har ofte vært et av Sir Alex første navn på blokka når store matcher skal spilles. Han passer ekstremt godt inn i markedsføringen av QPR som varemerke i Asia, noe som Fernandes har pratet om siden han kom til klubben.

Prislapp
Klubbene ønsker ikke å si noe om overgangssummen for landslagsspilleren fra Sør-Korea. BBC hevder imidlertid at prislappen er 2 millioner pund, eller om lag 18 millioner kroner. Summen kan stige til 5 millioner pund, avhengig av antall kamper Park får i QPR-trøye.

Park er den sjette spilleren som signerer for QPR denne sommeren. Tidligere har Ryan Nelsen, Andy Johnson, Robert Green, Samba Diakite og Park's tidligere lagkamerat fra Old Trafford, Fabio da Silva trukket hoops-trøya over brystet.

Ny stadion
Flere av journalistene hadde spørsmål knyttet til ryktene om nytt stadion, men her var styreleder Tony Fernandes mer ordknapp enn han har vært på Twitter de siste dagene:
- Glimrende møte om ny stadion. Wow. Kommer til å bli en stor nyhet!
- Stadion vil ligge i Vest-london. Mye gjenstår og mange fallgruver kan komme, men et viktig steg er tatt.


På pressekonferansen avviste han at QPR kjempet med Chelsea om Battersea park. Ifølge The Times vil et nytt stadionanlegg bli plassert i White City, et område som ligger et steinkast fra Loftus Road.

Ærverdige Loftus Road vil sannsynligvis bli lagt ut for salg og omgjort til boligformål.

Ny epoke i emning
Klyp dere i armen folkens for dette er sannsynligvis høydepunktet i karrieren som QPR-supporter. Det blir ikke mye bedre enn dette!