QPR leverte en strålende prestasjon hele veien, og var ikke til å kjenne igjen fra 0-3 mot Burnley sist helg. Deilig å bryte tapsrekken som telte fire kamper, og samtidig holdt man nullen bakover.

Critchleys første ellever som manager inneholdt en endring fra det Paul Hall mønstret mot Burnley forrige helg. Albert Adomah kom inn på bekostning av George Thomas.

Det betød at QPR stilte på Deepdale med Seny Dieng som keeper med en bakre firer bestående av Kenneth Paal, Jake Clarke-Salter, Dunne og Ethan Laird. Midtbanetrioen var Sam Field, Andre Dozzell og Tim Iroegbunam . Adomah og Chris Willock spilte offensive rolle på kantene sammen med Lyndon Dykes sentralt i angrep.

QPR startet kampen sterkt og presset Preston bakover fra første sekund.Ethan Laird dro frem noe spektakulært i dett 11 minuttet og viste frem dribleferdigheter som det er få forsvarsspillere som gjør etter ham. Med "halve" Preston på slep inn i 16 meteren så fikk han ikke til en skikkelig avslutning. Etter 14 minutter så kombinerte QPR fint på høyresiden og Dozzell dro seg inn sentralt. Iroegbunam fikk ballen, la den til rette, og klemte til fra drøye 25-meter. Preston-keeper Woodman kunne bare stå å se på at skuddet traff klokkerent i hans venstre stolpe.

Preston er et av formlagene i divisjonen med fire seire på de siste fem kampene, og hjemmefansen likte defintivt ikke hva de så i innnledningen. QPR sin dominans førte til at publikum nærmet buet på sine egne.

Willock varmet håndflatene til Woodman på 20 minutter, Field prøvde seg, Iroegbunam hadde et herlig raid. QPR hadde rett og slett mye å spille på. Dog vokste Preston litt mer inn i kampen ettersom omgangen gikk, men de første 45 minuttene var en eneste stor opptur for våre gutter. Det manglet kun ett mål for at prestasjonen skulle være komplett. Den kom ikk før pause og lagene gikk i garderoben på stillingen 0-0. Preston kunne være svært fornøyd med akkurat det...

Etter pause hadde Willock en stor sjanse til å sette inn ledelsen. Dykes og Adomah kombinerte på høyre noe som endte med et innlegg på bakre stolpe. Willock i drømmeposisjon avslutter på hel volley, men kunne bare registrere at avslutningen seilte over målet til Woodman.

Etter 55 minutter testet Alvaro Fernandez vår keeper med en lav avslutning. Dieng hadde full kontroll på avslutningen som kom rett på. QPR gikk rett i angrep og Adomah skaffet QPR en corner på høyresdien. Kenneth Paal tok corneren og nederlenderens innoverskrudde avlevering skulle vise seg å ende i mål. Det siste ballen var innom før ballen gikk i mål var Jimmy Dunne sitt kne fra 3 meter. Avslutningen fra kneet gikk via tverrliggeren så marginene var endelig på vår side. Feiringen var ekstatisk! At ledelsen var fullt fortjent var det ingen tvil om.

Preston hadde absolutt ikke gitt opp og etter 63 minutter var det kun en god Dieng som hindret baklengs.  Ben Woodburn kom alene på venstresiden inne i 16 meteren Dieng kom ut og gjorde seg stor og avslutningen traff i kroppen hans. Strålende keeperspill.

Med knappe 15 minutter igjen gjorde Critchley sitt første bytte fra benken, og satte på Olamide Shodipo. Chris Willock gikk ut. Vertene stablet stadig flere kropper frem i banen, og Dunne og Clarke-Salter måtte virkelig ofre seg for å beskytte de tre poengene.

Det ble press mot QPR-buret utover i omgangen, men QPR var farlige på overganger. Iroegbunam tvang frem en fin redning fra Woodman ved den nærmeste stolpen etter å ha blitt funnet glimrende med en stikker fra Adomah. Preston kom svært nære da Brad Potts etter 88 minutter. Han fikk ballen perfekt på volley etter innlegg fra venstre og traff ganske så godt, men ballen gikk en snau meter på utsiden av lengstehjørnet til Seny Dieng.

QPR holdt unna og kunne strekke armene i været etter over 6 minutter tilleggstid. Kun vår andre seier på Deepdale de siste 42 årene!!!