Av STIAN KARLSEN

Hall snakket nylig med QPR sin offisielle nettredaksjon og forklarte hva QPR-spillerne jobber mot resten av sesongen.Sist uke var James Perch i mediene og hevdet at løpet om playoff ikke er kjørt.

Grant Hall tenker ikke helt på samme måten. Mannen som kanskje har vært QPR´s beste, sett sesongen under ett, har en klar formening om resten av 2015/16

- Nye spillere kom til i januar, og mange av oss har en hel del å bevise før neste sesong - du ønsker å være i startelleveren. Det kommer til å være målsetningen til "alle" for det som gjenstår av sesongen - gjøre alt man kan for å komme med i planene til Jimmy for neste sesong. 

Hasselbaink må bruke tiden
Vi kommer garantert til å se varierende resultater fra QPR også utover våren. Jimmy kommer til, bør og må, teste ut de nye spillerne skikkelig og og gi spillere som vaker rett under troppen/startelleveren en sjanse for å finne ut om de har en fremtid på Loftus Road. 

Kpekawa, Grego-Cox, Blackwood, Furlong, Petrasso, Robinson og Comley ( i Carlisle til slutten av mars) er alle spillere som kommer til å få muligheter. Kanskje til og med Samba Diakite dukker opp, eller har vi "allerede" gitt ham opp?


Samba Diakite mot Danny Welbeck og Wayne Rooney. Rent mye vann i Nilen siden det...

Legg ballen død
Endelig er det noen som går ut og sier at playoff ikke er målsetningen. Vi kan være enige om at playoff er heidundrende flott og spennende, men med dette laget er Premier League i hvert fall ett år for tidlig, mest sannsynlig 2-3 år for tidlig. 

Nå er det på tide å rydde opp skikkelig!
Til høsten kan vi forvente å se en progresjon. Langt frem dit enda, men slik har nå en gang denne sesongen blitt. 

Slår vi Sheffield Wednesday på tirsdag så er vi igang og prater om playoff igjen:) 

U R´sss