Bare så det er sagt, så langt har ingen offisielle kilder bekreftet noe som helst.

Men, de siste dagene har flere nettsteder gjengitt rykter om at Barton var på vei til QPR, og at han er tilbudt en 4-årskontrakt.

Onsdag kveld twitret spilleren dette:
Going for medical now, still no contract offer from NUFC… think that just about makes my mind up.

Barton var en av Newcastle´s beste spillere forrige sesong, men havnet gradvis på kant med klubbledelsen. Nå er han kontraktløs, noe som gjør overgangen ekstra lukrativ for QPR. Vi tipper en solid sign-on fee samt kurant ukelønn har lokket ham til W12.

Det hører med til historien at Barton er en temperamentsfull fyr, noe som har gitt seg utslag i hissige utbrudd både på og utenfor banen.

Om han til syvende og sist skriver kontrakt med QPR, velger vi å tro at Neil Warnock er riktig mann for oppgaven med å coache Barton til nye høyder.

Samme Warnock vil for øvrig få en stri tørn fram mot overgangsfristen, som er 1. september.

- Det kommer til å bli tøft. På sju dager skal jeg utføre en jobb som ellers pleier å ta flere uker. Håpet er å få inn én ny spiller før lørdag. Så kommer det til å ta av mandag eller tirsdag i neste uke, sier han.

Manageren sier klubben nå kun tar sikte på å hente inn kvalitetsspillere.

- Dette er lettere sagt enn gjort, selv med mye penger på lur. Tony Fernandes fortalte meg at han aller helst så de nye spillerne på plass i går. Det er sjelden kost. Som regel vil klubbeiere utsette spillerkjøp til neste måned, smiler Warnock.