Av DAG HÅKON HELLEVIK

Svært få QPR-fans har sett hva Josh Bowler er god for, men Ronald Koeman mener åpenbart at 18-åringen er verd en god del mer enn 20 minutter på tampen av en begredelig Championship-kamp på Carrow Road. Everton har satt verdien til 1,5 millioner pund i første omgang. Sky Sports mener å vite at dette er første avdrag på en overgangssum som på en del betingelser kan stige til 4,25 millioner. Det handler, vil vi tro, om fremtidige opptredener på A-laget. I tillegg håper vi QPR har sikret seg en prosentsats av videresalg, en klausul som jo ga oss oppunder ti milioner pund da Raheem Sterling gikk fra Liverpool til Man City.

Det er skuffende at en lovende junior ikke kan vente med å komme seg vekk fra W12, men det er en trend vi må lære oss å leve med. Mer etter boka er det at Ben Gladwin og Michael Doughty også har forlatt oss så langt i sommer. Gladwin gikk til nynedrykkede Blackburn Rovers og Doughty til Peterboro, begge nå i League One. Dette er overganger som kanskje ikke har gitt så mye cash, men som i det minste har frigjort en del lønnsmidler. Det samme gjelder Karl Henry som forlot QPR straks etter sesongslutt.

Å si at det haster med nye folk inn er kanskje å overdrive. Vi kan vente med panikken, men det hadde ikke skadet at nysignerte Josh Scowen snart fikk følge av et par til. Verden renner som vi alle vet over av midtbanespillere, så det vi trenger nå er litt mere guts både aller forrerst og aller bakerst.