Av STIAN KARLSEN

Geoff Cameron har vært en viktig mann for QPR denne høsten. Det viser statistikken med all tydelighet. Cameron kom til QPR slutten av augustmåned og kom inn som innbytter i de to første kampene mot Bolton og Birmingham. (de to kampene endte med fire poeng!)

Etter dette har han spilt fast når han har vært tilgjengelig. Det har blitt 8 kamper fra start med statistikken 6-1-1 som resultat. Ganske imponerende tall! 

33-åringen er på et sesonglangt lån fra Stoke, og avtalen innebærer at han ikke spiller kampene mot sin egen arbeidsgiver. 

Det betyr at Josh Scowen får muligheten til å vise seg frem på Brittania Stadium på lørdag. Scowen er mannen som har blitt ofret på midtbanen da Cameron kom til klubben. Først på grunn av en skade og deretter har Cameron imponert McClaren slik at han ikke har kommet inn igjen på laget. 

Vi krysser fingrene for at sunn konkurranse om plassen får det beste ut av Scowen. Dette er hans sjanse, og kanskje den eneste muligheten til å spille seg inn igjen på laget på lang tid. 

Magefølelsen til undertegnede sier at QPR er ganske svekket uten Cameron. Skulle Scowen levere så er det likevel ingenting som ville gledet mer! 

U R´sss

josh_scowen_general_01.jpg
Griper Scowen sjansen?